2777
2789
عنوان

شوهرم گفت تولیاقت نداری فقط خواهرم لیاقت داره😞

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 22 پست

خوندم تاپیک قبلیتو

واااااای چقد حرومزاااده س مادرشوهرت

چققققد کثااافتن خانوادگی 

دهنشونو سرویس کن بی همه چیزا رو

حقتو ازاون گداگشنه ها بگیر

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
بعد یه چیز بگم عزیزم اگه حرفی باشوهرت داری مستقیم بگو. اصلا خودت درحد خواهرش ندون که بخوای مقایسه کن ...

افررررررررین 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندم تاپیک قبلیتو واااااای چقد حرومزاااده س مادرشوهرت چققققد کثااافتن خانوادگی  دهنشونو سرو ...

اره میخوام حق امتیازماشینوبگیرم چون میفروشه دستم به جایی بندنمیشه .گیریه ادمای حروم زاده افتادم که روزگارموسیاه کردن😞😞

چون این قضیه همزمان باهم بودوالامن کاری نداشتم این حرفابراشوهرمن قفل تامادرش تاییدنده هیچ حرکتی هیچ ...

یه حرکته بزن دیگه ضرر که نداره تو زنی هیچ قدرتی بالاتر نیس تو باید انقد با زبونت نرمش کنی تا تایید تو بدی نه مادرش 

ولی هیچوقت جلوش مادرت خواهرت نکن یه جوری زندگیت جهنم میکنی خودت حیرون بمونی

یه حرکته بزن دیگه ضرر که نداره تو زنی هیچ قدرتی بالاتر نیس تو باید انقد با زبونت نرمش کنی تا تایید ت ...

من ده سالع اینقدبه دلش بودم اینقدهواشوداشتم ازهرنظرولی اینابراش مهم نیس فقط حرفای مادرش الویت داره ده ساله نصف موهام سفیدشده تغییرنکرده 

من ده سالع اینقدبه دلش بودم اینقدهواشوداشتم ازهرنظرولی اینابراش مهم نیس فقط حرفای مادرش الویت داره د ...

هر مردی یه روشی داره باید ببینی چه روشی روش جوابه مادرش چجور باهاش حرف میزنه چیا میگه باور کن نشد نداره سخته ولی میشه ولی به روش نیاز