2777
2789
عنوان

میشه راهنماییم کنین

59 بازدید | 14 پست

من چندساله نی نی سایت عضوم‌و راهنمایی های اینجا خیلی بدردم‌خورده

بخاطری که کسی منو نشناسه با اکانت جدید اومدم‌

من دوساله که عقد کردم وهنوز نتونستیم بخاطر شرایط اقتصادی بریم سرخونه زندگیمون، من دبیرستانی بودم که عقد کردم وامسال دانشجو شدم 

شهری که من دانشگاه میرم جوریه که مجبورم هر دوهفته یک بار بیام خونه.

من بخاطر نامزدم سعی میکنم زودتر بیام ازکلاسام بیام ولی  ازاون مدت حس میکنم به من بی توجه شده .

الان تعطیلات میان ترمه ازصب تاالان با این که همسایه هستیم یک زنگ به من نزده

این چند روزی ک خونه ام همش من دارم زنگ میزنم بهش.

من پریودم واقعا حالمم خوب نیست میشه نصیحتم کنین 

همش ۱۹ سالمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه داره سخت کار می‌کنه تا زودتر برین سر زندگیتون طبیعیه که خیلی حال و حوصله تماس گرفتن نداشته باشه& ...

نه اصلا هیچ کاری نمیکنه 🥲شاید داخل ماه ی هفتش سرکار باشه اونم خیلی بخوای مجبورش کنی

دخترم. من بجای تو تپش قلب گرفتم. الان ملت درآمد دارن نمیتونن برسونن اونوقت این آقا با تنبلی میخواد چ ...

چی‌بگم‌اونموقع هرچی مقاومت کردم‌نشد بابام راضی نمیشد الانم. دیگه دیره برا این حرف 

تروخدا شما ناراحت نباشین من طاقت ناراحت شدن یکی دیگا رو ندارم

چی‌بگم‌اونموقع هرچی مقاومت کردم‌نشد بابام راضی نمیشد الانم. دیگه دیره برا این حرف  تروخدا شما ...

پدرت که بسیار اشتباه کرده. الانم تا سر کار نره باهاش زیر ی سقف نرو. عزتت پایین میاد اگه پدر شوهر خرجتونو بده

پدرت که بسیار اشتباه کرده. الانم تا سر کار نره باهاش زیر ی سقف نرو. عزتت پایین میاد اگه پدر شوهر خرج ...

اره چند بار پیشنهاد باهم زندگی کردن دادن قبول نکردم گفتم تاخونه ساخته نشه نمیتونم.

خودمو درگیر دانشگاه کردم‌گفتم تا خونه ساخته بشه ولی بازم 

امشب باهاش صحبت کردم‌گفت میرم سرکار خداکنه خاهش میکنم برامون‌دعا کنین عاقبت بخیر بشیم امیدوارم شماهم هرچی ارزو دارین برسین