2777
2789

بارداری های خارج از رحمی.بارداری های بدون جنین.یا جنین های بدون قلب رو میگن پوچ.۳روزه سقط کردم قلب نداشت

آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت  لینک خواستی بفرما .    خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال داشتم 

پریودی عقب افتاد 

بی بی چک مثبت 

ازمایش خون مثبت

دکترم گفت ۸هفته بیا سونوی قلب و اینا 

هفته ۷یهویی بدون خونریزی شدید شدم رفتم سونو 

گفتن جنین وجود نداره و تشخیص دادن بارداری پوچ بوده 

😔

نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو  باشم آزاد آزااادم ❤
چند هفته بودی علایم خاصی داشتی  دکتر در موردش برات چیزی توضیح نداد؟

۶هفته.علایم خاص نه اصلن تا همین الانشم که سقط شده علایم بارداری دارم هنو🥹 دکتر گفت دلیلش ژنتیکیه یا.اسپرم ناسالم یا تخمک ناسالم مشکل توی کروموزوم  کلا دلیل خاصی نداره 

آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت  لینک خواستی بفرما .    خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)
خودش خود به خود دفع شد یا دارو خوردی؟

نه توی بیمارستان زیر نظر دکتر ۱۲تا قرص زیر زبونی داد سقط نشد بعدش ساکشن کرد

نه توی بیمارستان زیر نظر دکتر ۱۲تا قرص زیر زبونی داد سقط نشد بعدش ساکشن کرد

اگه همچنان علایم بارداری دارید فکر میکنم دوباره باید بری پیش دکترت چون تو اینترنت نوشته توده دوباره رشد میکنه و هورمون بارداری ترشح میشه