2777
2789
عنوان

مادرشوهر

148 بازدید | 11 پست

اگر شما کاشت ناخن و مژه داشته باشین و هر چند روز یک بار مادرشوهر و خواهرشوهر کلیپ از تو اینستاگرام براتون بفرستن که ضرر داره یا کلیپ های مسخره چه برخوردی دارین و اینکه میدونن همسرم دوست داره مشکلی نداره و به درخواست اون انجام دادم 

و شرمنده و ببخشید مثلا پدره میاد میگه من ناخن نمیکارم هیچ وقت چون مدفوع گیر میکنه درش بیارم با ناخن تو جمع دربیاد بگه که مثلا مسخره کنه 

اینم بگم اصلا مذهبی نیستن که با غسل و وضو کاار دارن اصلا اعتقادی ندارن خودشون دایم صورتشون رو بوتاکس و فیلر  میزنن کراتین مو انجام میدن تتو میزنن هر دوماه لایت و رنگ کردن مو 

شما باشید چکار میکنید؟ 

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر با عقل جور در نمیاد 

اگه  نمیگفتی  اهل هیچی نیستن  باورت  میکردم .

ولی  خودمون  تو اجتماع  هستیم  دیگه  داری  یه جور دیگه تعریف  میکنی . 

عصبانی هستی  درست  ولی  همه حقیقت  و نمیگی .

در هر صورت  به اونا  مربوط نیست 

یا  مطالبشون  و نبین  یا شما  هم  چیزی  رو که  به نظرت  باید بدونن و نمیدونن  رو براشون  بفرست 

جواب  های  هوی ه

.
هزار بار این کارو کردم زنگ‌میزنن تو چه چیز پنهانی میخوای بذاری که ما رو بلاک کردی یعنی اینقدر بیشخصی ...

بگو شمارو بلاک کردم شوهرمو ک بلاک نکردم هر پستی بذارم میبینه نگران نباشید

ما اولین سالهای زندگیِ یک کودک رو صرف این میکنیم تا بهش یاد بدیم صحبت کنه و راه بره ... و باقی زندگیش رو صرف اینکه خفه شه و بشینه   
استارتر با عقل جور در نمیاد  اگه  نمیگفتی  اهل هیچی نیستن  باورت  میکردم . ...

چون فکر میکنن من هرماه چقدر پول میدم به این کارها دروغ ندارم بگم والا مثلا چی بهم میرسه میگه شما مستاجرید نباید هیچ کاری زنت کنه

چون فکر میکنن من هرماه چقدر پول میدم به این کارها دروغ ندارم بگم والا مثلا چی بهم میرسه میگه شما مست ...

نه ربطی نداره 

منظورم این بود کسی  که اهل  کراتین  و .. باشه نمیشه  فقط  با ناخن مشکل داشته باشه 

قبول کن یکم با حرص  هم تعریف  میکنی من دیگه نزدیک ۴۵  سالمه  ، یکم ادما  ذو میشناسم 

ولی  مدیریت کن زندگیت  رو  از حریم خصوصیت  مطلع  نشن 

.
نه ربطی نداره  منظورم این بود کسی  که اهل  کراتین  و .. باشه نمیشه  فقط &n ...

به جان بچه ام اگر با حرص تعریف کنم منم نزدیک ۴۰ ساله هستم عزیز با همه زندگیم کار دارن مقصر هم شوهرم هست که وقتی حرف میزنن چیزی نمیگه 

همین ماه پیش ۲۰ میلیون پول نخ کلاژن جوان سازی و لیفت فیلر زیر چشم و بوتاکس داده بود عمل زیبایی نمونده که نکرده از شکم و سینه بگیر تا لابیا الان فکر میکنی باز دروغ میگم🤦‍♀️

یعنی صبح مادره برای کاشت ناخن مطلب فرستاده عصر خواهره برای کاشت مژه

🤪🤣🤣🤣 

مهم نیست ! 

خیلی خونسردی خودت رو بزن به اون راه ..‌ لایک کن هر بار و باز کاری که خودت صلاح میدونی رو انجام بده