2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن. 

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️

قانون جذب کلا دروغه مثل روانشناسی زرد 

فقط برای پول درآوردن یه عده خاصه 

قانون جذب یعنی خدایی وجود نداره و من به هرچی ک اراده کنم صددرصد میرسم و در آخر هم باعث نا امیدی میشه و برخی هم خودکشی میکنن 

:):)     :)              
تمام زندگیم و دارایی هامو مدیون‌انرژی درمانی و قانون جذب هستم . 

موقع انرژی دادن احساس خوبم داشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چطوری ؟

توضیحش به‌هر کسی مناسب نیست چون اکثرا باور نمیکنن یا معتقد نیستن ولی خب شکر گذاری ، بیخیال بودن نسبت به همه چی ، باور داشتن خودم ، عشق ورزیدن بع خودم و کنترل بر حد مرز های‌خودم تونستم خودم رو بالا بکشم و به خیلی از جاها برسم . خدایا شکرت

قانون جذب کلا دروغه مثل روانشناسی زرد  فقط برای پول درآوردن یه عده خاصه  قانون جذب یعنی ...

نه عزیزم اصلا هم اینطور نیست این قدرتیه که خود خدا توی وجود ما قرار داده وحتی یکی از راه های پرکارآمد در قانون جذب شکر گذاریه خود خدا گفته شکر نعمت نعمتت افزون کند 

حسبی الله......