2777
2789
عنوان

دلتنگی برای فرزندی که ندارم

90 بازدید | 4 پست

نمیدونم قرار بود دختر باشی یا پسر ولی به هر حال اگه عمرت بدنیا بود الان ۵ ماههو ۱۰ روزت بود عزیز دلم من سخت به بودنت نیاز داشتم و دارم دوست داشتم که پیشم بودی و بغلت میکردم بهت شیر میدادم باهات حرف میزدم سرمو باهات مشغول میکردم قربون صدقت میرفتم برات لالایی میخوندم لباساتو عوض میکردم ماساژت میدادم موهای کوچولوتو شونه میکردم دستاتو میگرفتمو بوس بارونش میکردم لحظه شماری میکردم بهم بگی مامان من از شدت خوشحالیم به همه میگفتم ببین مامان گفتا اولش منو ببین چقدر دوست داره ، دوست داشتم شبا بخاطرت نخوابمو تا خود صبح به چشای بستت زل بزنم دوست داشتم بودی و بهم نگاه میکردی دوست داشتم بودی و با چشات بهم عشقو میدادی دوست داشتم که میموندی برام دوست داشتم بودی تا حسرت دیدن بچه های بقیه رو نکشم دوست داشتم بودی تا باهات حرف میزدم برات قصه میگفتم دوست داشتم بودی بودی و باز هم بودی ....

.

جاش تو بهشته 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.