2777
2789

من خودم 26سالمه پرستاری خوندم 1سالم کار کردم ولی شغل مورد علاقم نبود و وسواس فکری پیدا کردم یا داشتم از قبل بدتر شدم 

ازدواج و دوست دارم ولی اون ادمی ک من میخوام فلا جلو نیومده و خستم احساس میکنم عقب موندم از هم سن و سالام

من یه بیکار وبی هدف و متاهلم😕

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو تو کلینیک کاشت مو کار کن درآمدش عالیه ، شیفت شب هم نداری 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

برید دنبال کاری که دوست دارین

بی هدف نباشید

وسواس هم قابل درمانه

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...

رشته ات بازار کارش خوبه

حداقل ادامه تحصیل بده یه رشته دیگه بخون

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
رشته ات بازار کارش خوبه حداقل ادامه تحصیل بده یه رشته دیگه بخون

میدونم ولی دیگه حال و حوصله ندارم تو طول دانشگاه و کاراموزی و... خیلی اذیت شدم خیلی پشیمونم ک چرا از اول ول نکردم 

حوصله ندارم واقعا تا همینجاییم ک ادامه دادم زوری بود

پس حوصله چی داری ؟؟؟ 

تا کی میخوای تو این وضعیت بمونی ؟؟ 

حداقل برو منشی مطب شو ولی بیکار نشین 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨