2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته خانومای بیکار و بی هدف و مجرد بیاین درد و دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی گریه کردم بدتر از همه اینه ک هیچکس درکت نمیکنه فکر میکنن ادا در میاری

اره من تازه بعد از چند روز رفتم بیرون 

ولی هنوز خوب نشدم چون درآمد ندارم شوهر ندارم 

از نظر روحی روانی هم داغونم 

عقب موندم 

منم خیلی گریه کردم بدتر از همه اینه ک هیچکس درکت نمیکنه فکر میکنن ادا در میاری

پاکسازی پوست برو یاد بگیر

یا همون کاشت مو خیلی خوبه درآمدش

یا داروخونه کار کن 

یا برو دندون پزشکی اگ میتونی 

منم رشتم حسابداری 

بیکار بی هدف ت خونه روزم شب میکنم 

سرکار هم رفتم از کارگری شروع کردم تا بعد شدم صندوقدار چون پول نداشتم برم کلاس حسابداری 

ایقد سرکار اذیت شدم ک پشیمون شدم زده شدم انگیزم از دست دادم کلا ۴ماهه بیکار بی انگیزه بی پول ت خونم 

بدن درد روح وروان داغون از سرکار برام مونده از بس تجربه بدی بود 

من یه بیکار وبی هدف و متاهلم😕

واقعا؟

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
واقعا؟

بله

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

هعی منم درسم داره تموم میشه آزادی هام از بین می‌ره چند وقته انقد تو فکر میرم 😔 

اگر اوضاع مالی اوکی بود زودتر ازدواج میکردم عشقم نمیتونه جلو بیاد 

قبلا اصلا دغدغه نداشتم برا پول الان زیاد انقد که همش دارم حساب کتاب میکنم یوقت خرج اضافی نکنم بشه زودتر از این خانواده جدا شم

پاکسازی پوست برو یاد بگیر یا همون کاشت مو خیلی خوبه درآمدش یا داروخونه کار کن  یا برو دندون ...

ببین از وقتی رفتم سرکار و مشغول شدم دوران کرونا بود من انقدر اذیت شدم از اون زمان من ادم سابق نشدم حتی انگیزه ی بیرون رفتن از خونه رو ندارم تازه اون زمان خاله ی عزیزمم ک جوون از کرونا فوت شد من نتونستم خاکسپاری برم خیلی زجر کشیدم دلم میخواد برگردم عقب و ی رشته دیگه برم یا کرونا اصلا نبود ک بتونه نابودم کنه