2777
2789

سلام مهربونا.❤️.خوشگلا❤️..عسلا.❤️.عشقااا..❤️❤️

خلاصه که سلام خواهرای عزیزم...

اگه شرایطشو دارین شاغل بشین...اگه سرمایه ندارین..پول ندارین..پس انداز ندارین..حمایتگر ندارین...ی مدت سختی بکشین...حتی شده قرض کنین ..ولی سعی کنین شاغل بشین...حالا منظورم این نیست که حتما ادامه تحصیل بدین و کارمند بشین نه...

فقط کافیه استعداد یا علاقتون رو کشف کنین...

کافیه فقططططط اعتماد به نفس داشته باشین..

حتی میتونین تو خونه یه کار براخودتون دست و پا کنین...

سخته ولی شدنیه...من خودم از وقتی ارایشگریو شروع کردم روزایی بوده تک هزارتومن هم درآمد نکردم و برعکس روزی بوده حتی ده تومن هم تو دوساعت کارکردم...

کار و درآمد به یک زن اعتماد به نفس و قدرت و جذبه میده...افسردگی و ازش دور می‌کنه...و از اون شخص یک چهره ی پرنفوذ و باقدرت میسازه...

حالا همگی نه ولی یه عده اگه بخوان و شرایطشو دارن پیگیر شن...

تو دنیای به این بزرگی تو یک نفر هم میتونی شغل مناسب خودتو داشته باشی عزیزم...

کافیه ترسو کناربزاری و اعتماد ب نفس داشته باشی

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

درآمد داشته باشی خیلییی از نگرانی های بیخود برات بی معنی و بی مفهموم میشه!!!

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

کو کار 

همه سابقه میخوان

مگه فقط خواستن مهمه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کو کار  همه سابقه میخوان مگه فقط خواستن مهمه

عزیزم...این همه مورد شغلی...قرار نیس آدم از شغلای بزرگتر و باموقعیت عالی شروع کنه...برای جابجایی یه کوه بزرگ باید اول از سنگ ریزه ها شروع کرد....

عزیزم...این همه مورد شغلی...قرار نیس آدم از شغلای بزرگتر و باموقعیت عالی شروع کنه...برای جابجایی یه ...

شما بگو یکی 

مگه همه شهرا کار هست مگه همه شهرا خانوم میخوان 

همون شغلای کوچیک با موقعیت های متوسط هم سابقه میخوان یا پارتی 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
شماازکجاشروع کردین آرایشگری رومن خیلی علاقه دارم ولی نمیدونم بایدچیکارکنم کجایادبگیدم چقدرهزینه میخو ...

اگ ساکن زنجان هستین خوشحال میشم حظوری تشریف بیارین توضیح میدم..اما اگه نه ی توضیح مختصر خدمتتون میدم...من ششتامدرک اصلیوگرفتم ومشغولم..اوایل کارم حتی مشتری بند هم کارمیکردم حتی کوتاهی ولی تخصص من فقط میکاپه...ی کم که مشتریا زیاد تر شدن فقط میکاپ تخصصی کارمیکنممم..اوایل کار بشدتتتت روحیه قوی میخاد..توصیه ب شما اینه اگ روحیات خیلی قوی نیس فقط ی لاینو برو یادبگیرو لاین اجاره کنم مشغول شو کافیه نهایتا پنج نفر و روش کار انجام بدی دیگ روون میشی

شما بگو یکی  مگه همه شهرا کار هست مگه همه شهرا خانوم میخوان  همون شغلای کوچیک با موقعیت ...

این همه لاین آرایشگری...الان آرایشگری دیگ یه شغل نیس تبدیل به یک صنعت پولساز شده و بشدت پرطرفدار...

خیاطی..آشپزی...مربی بچه ها..فروشندگی..بسته بندی و هزاران کار دیگه

خیلی ممنون که توضیح دادی مهربوووون کاش زنجان بودم میومدم پیشت🥰

باز اگه کمکی خاسین پ.یج اینستا تو امضا هست..

عزیزم تا دیر نشده کاری کن..خوبه آدم شوهر و یا خونواده خرج بده ولی اگه خودش درآمد داشته باشه و دستش به جیب خودش باشه عالیتره...

باشه گلم ممنونم من اگرفقط بخوام کوتاهی یامیکاپو آموزش ببینم هزبنش چقدره؟

عزیزم بستگی داره آموزشگاه یادبگیری یا پیش یک نفر مربی...بستگی داره طرف تو چه سطحی باشه...ولی کوتاهی لاین هس ک نیاز ب مواد ندارن و روزانه میتونی حتی تو ی سالن پایین شهر هم کلی درآمد داشته باشی