2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یانه

319 بازدید | 26 پست

سلام.۴ساله ازدواج کردم ک۱ سال ونیمه خونه خودمم.تودوران عقدم چندین بار بحثمون شده و هی ازهم جدا بودیم وخاستیم جدابشیم ولی بازنشدیم واومدیم خونه خودمون.تاالان ک دیکه خسته شدم قهدکردم اومدم خونه بابام.چندروزی هست.کلاهمیشه من نرم میشم وکوتاه میام.باوجودهمه بدی ها حس میکنم دوسش دارم ازیه طرف دوسدارم طلاق بگیرم راحت شم ازین عذاب چندساله.یکم کمکم کنید چیکارکنم بااینکه دوسش دارم طلاق بگیرم یا برگردم ب اون خونه وعذاب های هرروزه سر کنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی کلمه نگفتی نشکلتون چیه دلیل قهرات

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
ی کلمه نگفتی نشکلتون چیه دلیل قهرات

دیرمیاد‌بداخلاقه وختایی ک خونه س اصن حرف نمیزنه با ادم.نمیذاره برم سرکار.واسه هرکاری باید اجازه بگیری کلا بداخلاقه و همشم قهرمیکنه تا من معذرتخاهی نکنم اون اصن انگارن انگار تا یک سال ادامه میده قهرشو

الان امروز بیشتر  تاپیکا درست توضیح نمیدین یه راهنمایی که میکنیم میگن نه بعد توضیح کامل میدن یعنی اون همه وقت گذاشتیم راهنمایی کردیم همه الکی ..😃😂

مشکل اصلی چیه؟!وقتی تازه ازدواج کردی عادیه بحث و اختلاف دوتا ادم متفاوت وتربیتای جدا جدا رفتین زیر یه سقف سخت میشه دیگه تا بیاین مچ بشین باهم ..

دیرمیاد‌بداخلاقه وختایی ک خونه س اصن حرف نمیزنه با ادم.نمیذاره برم سرکار.واسه هرکاری باید اجازه بگیر ...

ازدواجتون سنتی بوده یا دوستی؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
الان امروز بیشتر  تاپیکا درست توضیح نمیدین یه راهنمایی که میکنیم میگن نه بعد توضیح کامل میدن یع ...

تازه نیست دیگه ۴ساله الان  واقعا بعده ۴سال سخته بخای فراموش کنی.یکم ب بدی ها ومشکلات فکرمیکنم میگم جدامیشم وفایده ای نداره.باز دوباره میگم جدابشم ک چی بشه بعدش اگه نتونم فراموش کنم چی.اینم بگم که من تو دوران عقد مهریه م رو بخشیدم.الان اگر برگردم و بعدن بخام جدابشم دیکه هیچی هم ندارم.البته الانم هیچی ندارم.

دوست بودیم باهم

دوست بودی ۳سال عقد بودی.. هیچچچچ شناخت اخلاقی از این آدم بدست نیوردی... اونوقت اینجا خانما میگن اول دختر و پسر  دوست بشن بعد ازدواج کنن چون شناخت کامله... ببین وقتی نمیتونی توان اداره و مسوولیت نداری بهتره جدا بشی بااین چیزایی که گفتی پای یه بچه هم نیاد وسط بهتره.. اگر بعداز ۴سال نتونستید همو درک و به تفاهم برسید ادامه اشم سختر و بهتره یجا تمام بشه بعضیا بدرد هم نمیخورن ولی اصرار اشتباه میکنن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻