2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 26 پست
تازه نیست دیگه ۴ساله الان  واقعا بعده ۴سال سخته بخای فراموش کنی.یکم ب بدی ها ومشکلات فکرمیکنم م ...

چرا بخشیدی!!البته زندگی و تصمیم خودت احتمالا تو اولویته کاری نداریم ..ببین قشنگم ازدواج تازه ده سالگیش میتونی زندگیتو به روال بزاری تازه بیشتریا هم با بیست سال زندگی باز کنکاشو بحث دارن تو زندگیاشون که این یه روندی از زندگیه ...اگه الکی میخوای جدا شی ..به عنوان یه خواهر بزرگتر اول برو مشاوره خانواده ببین اونا چی میگن شاید الکی حساسی اگه اخم کنه زود برمیخوره بهت مثالشه ها ..حتما دست بکار شو برای زوج درمانیو مشاوره زوجین.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بخشیدی!!البته زندگی و تصمیم خودت احتمالا تو اولویته کاری نداریم ..ببین قشنگم ازدواج تازه ده سالگ ...

حق طلاق رو میخاستم ک باباش گولم زد ومهریه هم بخشیده شده.وای بخدادارم دیونه میشم نمدونم چیکارکنم.اخه سره چیزای کوچیک قهرمیکنه وتایه ماه بامن قهره وحرف نمیزنه.ولی من گنده ترین کاراشو ب روش نمیارم ک بحث نشه

حق طلاق رو میخاستم ک باباش گولم زد ومهریه هم بخشیده شده.وای بخدادارم دیونه میشم نمدونم چیکارکنم.اخه ...

برو مشاوره این شوهرتم حتما ببر حس میکنم دهن بینه و پختگی یه زندگیه مشترکو نداره ..پدرش چه زرنگی بوده ..حالا شده دیگه  حرص نخور خودت زندگیتو درست کن تا اون پدرش چشاش از زندگی پر دوام شما چهار تا شه🫢😑اگه میدونی اقا پسره ذات درستیو داره این پیشنهادو بهت میکنما با کمک مشاوره باز میگم اگه خوب نبود خودش میگه راتونو جدا کنین ..البته مشاوره زوج درمانیه کار بلدا نه ازاین الکیا که معروف شدن بگرد خوب پیدا کن.

میخوای بیشتر برای زندگیت تلاش کن ولی ب هیچ عنوان به بچه فکر نکن تا چند سال

همین الانم ۲۶ سالم شده و فکمیکنم کلی سال از زندگیم هدررفته باز برم بمونم وفایده ای نداشته باشه دیگه دوسدارم بمیرم

برو مشاوره این شوهرتم حتما ببر حس میکنم دهن بینه و پختگی یه زندگیه مشترکو نداره ..پدرش چه زرنگی بوده ...

خدا نگذره ازش چون میدونه کی مقصره.اخه شوهرم هیچ اشتباهی رو قبول نداره.حتی اگه بیاد بزنه توگوشت هم قبول نمیکنه میگه مقصر تویی .هرموقه رقتم پیش مشاور همون اول بهم گفته طلاق بگیرین

خدا نگذره ازش چون میدونه کی مقصره.اخه شوهرم هیچ اشتباهی رو قبول نداره.حتی اگه بیاد بزنه توگوشت هم قب ...

ای بابا ...نمیدونم چی بگم وقتی مشاوره هم داره میگه ..ولی تو دوسش داری عاشق زندگیتی معلومه ..انشالله خدا را درستو بهت نشون بده تا به آرامش برسی.