2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من تو یک عملیات انتحاری همه عکس دکوراسیون هایی که اسکرین گرفتم رو دیلیت کردم 

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست
من تو یک عملیات انتحاری همه عکس دکوراسیون هایی که اسکرین گرفتم رو دیلیت کردم 

😂👌منم هروقت حالم خوب نیست نگاه میکنم دانلود میکنم بعد که حالم خوب میشه گوشیمو خلوت میکنم

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
😂👌منم هروقت حالم خوب نیست نگاه میکنم دانلود میکنم بعد که حالم خوب میشه گوشیمو خلوت میکنم

من برعکسم کاملن 

امیدوارم همیشه حالت خوب باشه 

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست

من برعکسم وقتی حالم خوبه با مثبت اندیشی و فکر به اینکه ما هم یه روز خونه دار میشیم و اینا رو با سلیقه ی خودم استفاده میکنم دانلود میکنم و وقتی حالم بده و ناامید میشم همه رو حذف میکنم

بین اینا اولی قشنگه بنظرم

دعا کنید کسانیکه دلمو شکستن خدا جوابشونو بده

من برعکسم وقتی حالم خوبه با مثبت اندیشی و فکر به اینکه ما هم یه روز خونه دار میشیم و اینا رو با سلیق ...

اولی دقت کنی مدلش قدیمیه ولی انقدر که رنگبندیش و سادگیش قشنگه اصلا آدم متوجه این مساله نمیشه

اون که لاکچریه هم انگار ادم باهاش راحت نیست یا خیلی جا برای وسایل نداره متلا یه در بزرگ باز میکنی یهو جند طبقه دیده میشن

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
2825
2823
2791
2779
2792