2777
2789
عنوان

بارداری دوم

311 بازدید | 35 پست

سلام، ۳۳ سالمه و یه پسر ۶ ساله دارم. قصد بارداری دوم دارم اما چند ماهیه اقدام کردیم نشده. اگر کسی تجربه مشابه داره ممنون میشم راهنمایی کنه؟ و همچنین از دعای خیرتون فراموشم نکنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم دیره بنظرم الان زمان استراحتته فردا سنت بالا رفت باید بچه داری کنی درحالی که وقت استراحتته حالا ...

البته بستگی به روحیه طرف داره می ببینی طرف ۲۰ سالشه اصلا حوصله نداره 

ریلکس باش..

اصلا بی بی چک نزن

۶ماه اقدام کن

اگر نشد حتما برو دکتر سونو کنه آز بنویسه ببینه وضعیت رحم و تخمدان هات به چه صورت هست ،من پروژسترونم اوکی نبود بعد۶ماه رفتم گفت وضعیت سونو خوبه ولی هورمون هام اوکی نبود قرص داد پری شدم درجا گرفت

البته تو اون ۶ماه بس که بی بی چک زده بودم دیگه خسته شده بودم.. ریلکس و بی تفاوت منتظر بودم پری شم تا دکتر ازمایش جدید بنویسه ۱۰ روز گذشت دیدم پری نمیشم آز دادم گفت نی نی داری..

سعی کن چون زمستونه سردیجات مثل برنج و کاهو و خیار و گوجه و ...نخوری..تا میتونی گرمی و اجیل و.. بخوری رحمت گرم شه..لباس گرم بپوش و جای سرد نشین که رحمت سرد نشه..طی روز مدام به شکمت دست بزن اگر یخ بود گن بزن سشوار بکش..یه کار کن گرم شه..تا ایشاا.. این سری نی نی بیاد و بشه

البته بستگی به روحیه طرف داره می ببینی طرف ۲۰ سالشه اصلا حوصله نداره 

اره به اینم بستگی داره 

ولی خب به سنم بستگی داره ادم سنش بالا میره بیشتر بی حوصله ترو خسته تر میشه مامان منم تو ۳۳ سالگی منو اورد یکم بعد سنش بالا رفت مجبور بود بچه داری کنه درحالی که وقت استراحت و رسیدگی به خودش بود بنظرم اشتباهه بعد یه سنی بچه دار شدن

ریلکس باش.. اصلا بی بی چک نزن ۶ماه اقدام کن اگر نشد حتما برو دکتر سونو کنه آز بنویسه ببینه وضعیت ...

والا سونو ندادم ولی همه آزمایشات خون اوکی بود. سونو ای که داد هم برای بررسی تخمک بود.