2777
2789
عنوان

بارداری دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 35 پست
فرقی نداره. من برای بچه دومم رفتم چکاپ و سونو و... دکتر گفت مشکلی نیس تا یکسال اقدام طبیعی هست بعدش ...

نن نگران سنمم و فاصله سنی بچه که راستش سرچ کردم باید کمتر ۵ باشه وگرنه رحم سرد میشه.

اگر کسی تجربه مشابه داره چه دارو چه طب سنتی ممنون میشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله، تو رو خدا اگه تجربه مشابه دارید بهم بگید

ببین من دوتا بارداری اولم اصن یهو گرفت خبردار نشدم هیچی ولی اگه حسابی خودتو شوهرت رو تقویت کنی سریع باردار میشین 

دوست من با اینکه یکبار تو ماه اقدام داشت و با وجود تنبلی همون یکبار باردار شد. چون شوهرش خیلی قوی بود

میدونه من سزارین بودم، میترسم رحمم سرد باشه

منم هر دوتا بچه هام رو سزارین شدم الان که خواستم برای سومی اقدام کنم رفتم سونو گفتن تنبلی داری، تنبلی هم یک نوع سردی رحمه، الان در به در دنبال درمانم 

توضیح بده دقیقا چه جوری؟

کیت گرفتم دو روز بعد پریودیم استفاده کردم .البته دو بسته گرفتم.بعد هروقت نزدیک تخمک گذاریم بود دو خط میشد و من همو موقع نزدیکی داشتم .اینجوری همون ماهی که کیت گرفتم باردار شدم.