2777
2789
بچه ها منو همسرم سر یه مسئله ای بحث داریم هیچ کس نمیتونه طرف مقابل رو قانع کنه! ۱۰ساله ازدواج کردیم ...

بحثتون سر چیه گلم 

آتش لازم نیست در این شهر...اینجا انسان از انسان میسوزد🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امسال ما خونمون رو عوض کردیم و پدرم یکی از طلاهای منو که قیمتش۱۸تومن بود روبرداشت و۱۴تومن پول داد و دوباره طلا رو برگردوند به خودم و گفت شما جوونین بزار باشه پشتوانه براتون..!

الان خودش میخاد یه معامله کنه یکم،کم داره من گفتم بابا اون طلا هست  میتونی بفروشی هروقت داشتی پس بدی (۳-۴ماه پول میرسه دستش و میتونه پس بده)

الان همسرم میگه چرا گفتی طلارو ببر بفروش،اونو بدی ما بدبخت میشیم ورشکست میشیم،دو روز دیگه اون طلا ارزشش میشه پنجاه تومن،و...

میگم چرا وقتی کمک لازم دازی پول لازم داری اول میری سراغ پدر من میگه اونا پدر مادرن بزرگترن وظیف دارن کمک کنن منم میگم پس چرا مامان و بابای تو وظیفه ای ندارن

امسال ما خونمون رو عوض کردیم و پدرم یکی از طلاهای منو که قیمتش۱۸تومن بود روبرداشت و۱۴تومن پول داد و ...

خب شوهرتو پرروش کردی دیگه.حق با توه ۱۰۰درصد دیگه هم برای ش هرت پدرمادرتو تو زحمت ننداز.تو ام بگو پول هایی که دادن رو میخوام بااین یه تیکه جبران کنم

❤ 
امسال ما خونمون رو عوض کردیم و پدرم یکی از طلاهای منو که قیمتش۱۸تومن بود روبرداشت و۱۴تومن پول داد و ...

از پدر و مادر خودت توقعی نداشته باش،بخصوص که پدر و مادر شوهرت کمکی نکردن،شوهرت توان مخارج خونه رو نداره اگر سر کار نمیری ،شاغل شو منت هیچ کسی رو نکش

واه، اونا وظیفه دارن ولی شما نباید جبران کنید؟

عجبببب

طلا مال خودته یا همسرت گرفته؟

بشین با زبون خوش باهاش حرف بزن بگو واقعا زشته، اینهمه اونا بدون چشمداشت کمکمون کردن، یبارم که اونا لازم دارن ما باید کمک کنیم. چیزی ازمون کم نمیشه

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
خب نه قرض بگیر نه شوهرتو بد عادت کن چون این لطف خانوادت کم‌کم وظیفه میشه. کمک های قبلی شونم اصلا به ...

خب گاها ادم میمونه کم میاره گاهی وقتا اصلا من نمیخام خودشون میبینن لازم داریم میزنن به کارتم

همسرت بد عادت شده ،بگو وقتی اونا الان نیاز دارن باید بهشون بدم وقتی ک نیاز نداشتع باشن اصلا ارزشش بشه صد ملیون .

حالا ک اینجوره دیگه هیچ کمکی از،جانت پدر مادرت به همسرت رو قبول نکن دیگه. بحث هم اصلا نکن باهاش 

آتش لازم نیست در این شهر...اینجا انسان از انسان میسوزد🥀