2777
2789

بله هردو رفتیم سرخاک تو یه محل خاک شدن ‌ شیرینی بردیم وکارت پستال تبریک چسبونیدم به مزارشون  

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
نارحت نشدی؟چرا تبریک نگفت؟

ناراحت که چه عرض کنم وقتی رفتیم خونه باباش مادرش هرچی از دهنش در اومد بارش کرد چون به بابام تبریک نگفته منم دلم خنک شد همون موقع بابام زنگ زد بهش خیلی قشنگ ضایع شد 

به قول مولانا: نه تو آنی که همانی...نه من آنم که تو دانی ✌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم تو خوبی 😘😘 پسره گلم 

ممنون‌اخه ب سلامتی😍

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
منم همین رو میگم ولی اگه یک طرف از عمد نگه واکنش شما چیه؟

ناراحت میشم وازش میپرسم چون من وشوهرم یه کاری روبکنیم ونکنیم ازهم علتشومیپرسیم

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون‌اخه ب سلامتی😍

قربونت همچنین 😘😘

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اگه شما اول زنگ می‌زدید بعد همسرتون زنگ نمی‌زد واکنشتون چی بود؟

خب من صبح زنگ زدم

همسرم هم شب

واکنش خاصی نداشتم 

زندگیرو سخت نگیر

من اوایل سخت گرفتم کوفتم شد بهترین روزای زندگیم

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙

[QUOTE=326090894]خدارحمتش کنه حتما برای همسرتون خیلی سخت بوده[/QUO خدارفتگانتون روبیامرزه بله روزپدرروزتولدشوهرم هم بودنتونستیم تبریک بگیم 

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

من سالای قبل برام مهم بود این مناسبت ها...کادو میگرفتم تبریک میگفتم...ولی هیچوقت جبرانی در کار نبود از طرف خانواده همسر...مثلا من هفت سال ازد کردم هیچوقت هیچ هدیه ای دریافت نکردم ولی هرسال باید ب اونا بدیم...دیگه منم تصمیم گرفتم اهمیت ندم...شوهرمم تبریک نمیگفت بحث داشتیم دیگه امسال سخت نگرفتم ب کسی کار ندارم...در واقع هر وقت احترام دیدم احترام میزارم

چه قدر خوب که هیچ فرقی نگذاشتید

همیشه همینه از عروسمون یاد گرفتم چند ساله عروس ماست همیشه عیدی و روز مادر و روز پدر سمت خانواده ما با خانواده خودش یکی هست هیچ فرقی نمیذاره همه مناسبت‌ها هم اولین نفر زنگ میزنه تبریک میگه