2777
2789
عنوان

بهم میگه نبایدد

457 بازدید | 34 پست

چن ماهه آشنا شدیم قصدش جدیه 

میگه نباید هیچ لباس جلو بازی بپوشی 

من بدحجاب نیستم بنظرتون چیکار کنم؟ خیلی مذهبی و تعصبی هست 

و اینکه میگع باید نماز بخونی جای من باشین چیکار میکنین خواهرا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خودش گفته در دین هیچ اجباری نیست بعد بعضی شوهرا از خدا میخوان جلو بزنن یک انسان فقط درحد امر به معروف ب دیگران مجاز شده حالا اگه طرف بخواد اسلام رو کلا نابود کنه یا انکار کنه بحثش جدا هست ولی ی نفر ک ب خدا و دستوراتش اعتقاد داره ولی فقط با انجام ندادنش ب خودش ضرر میرسونه تو میتونی فقط بهش یادآوری کنی همین

الان ک شدم واقعا نمیشه بخاطر ی مانتو جلو باز بگم تموم ولی میترسم چیزای دیگه بگه

فردا به خاطر نماز گیر میده بخاطر روزه گیر میده بخاطر مو گیر میده بخاطر رفت و امد گیر میده بخاطر ارتباط با فامیل گیر میده.تو قراره با خانوادش رفت و آمد کنی اونا فرهنگشون با تو متفاوته و به مشکل میخوری و کلللللی مسائل دیگه.بهش بگو لطفا منو همونجوری که دیدی و پسندیدی قبول کن.من نمیتونم در ظاهر و اعتقاداتم تغییری ایجاد کنم.

من برام مهم نیست میگم نمیپوشم ولی میترسم چیزای دیگم بگه

بقول بابام طرف رو اول بکوب ب دیوار بعد آروم آروم برگردونش تو محکم حرفت رو بزن و خواستت رو بگو و بگو ک هیچ اجباری در این کار نیست فقط امر ب معروف بهش بفهمون ک تو چنین انسانی هستی اعتقاد ضعیفی نداری ولی خب کم و کسری هم داری میخواد بپذیره نمیخواد بکشه کنار مگر اینکه خودت تصمیم گرفته باشی ک نماز بخونی و حجاب کامل داشته باشی در غیر این صورت نهایت ۶ماه دووم بیاری

خدا خودش گفته در دین هیچ اجباری نیست بعد بعضی شوهرا از خدا میخوان جلو بزنن یک انسان فقط درحد امر به ...

دقیقا منم همینو میگم ولی میگه اگه میخای بهم دیگه برسیم باید اینکارو بکنی منم دوسش دارم نمیدونم چیکار کنم

دقیقا منم همینو میگم ولی میگه اگه میخای بهم دیگه برسیم باید اینکارو بکنی منم دوسش دارم نمیدونم چیکار ...

میبنی اون ب خواستش از رسیدن ب تو بیشتر اهمیت میده بهتره ب احساست غلبه کنی و عاقلانه فکر کنی عاقلانه حرف بزنی ازدواج اصلاااا بچه بازی نیست و اصلا نباید احساسی تصمیم بگیری تو زندگی بیشترین ضربه رو زن میخوره بخاطر همین هم هست ک ۹۹درصد جا افتاده ک زن کوچیکتر از مرد باشه چون زودتر پیر میشه فکر کن‌اگه خدایی نکرده جدایی باشه دیگه چ ضربه ای میخوری از روحی بگیر تا حق و حقوق