2777
2789
عنوان

بهم میگه نبایدد

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 34 پست
دقیقا منم همینو میگم ولی میگه اگه میخای بهم دیگه برسیم باید اینکارو بکنی منم دوسش دارم نمیدونم چیکار ...

ببین تجربه خواهرم مینویسم برات 

طرف تازه اولش کاری نداشت اما اخر سر انقدر پیشرفت کرد میگفت من اینجا میرم روضه تو جای دیگه برو بعد بهم بگو چی گفتن اخر سر جدا شد بعد سالها

حتما مشاور برو 

حرف یک عمر زندگیه 

جایی میرسه ممکن کم بیاری ممکن هم هست عقایدت تغییر کنه و مثل اون بشی 

این یک هشداره زندگی یکی دو روز نیست هم خونه و همسر میشید این مسیولیت بزرگیه و

فعلا امضا ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میبنی اون ب خواستش از رسیدن ب تو بیشتر اهمیت میده بهتره ب احساست غلبه کنی و عاقلانه فکر کنی عاقلانه ...

اخه ب گفته خودش اونم با من کنار اومده فقد همینارو میخاد میگه حالا تو عمل کن ک بهم دیگه برسیم

اگر آدمی هستی که میتونی تغییر کنی و باب میلش بپوشی و رفتار کنی و در عین حال هم خوشحال و راضی باشی، ب ...

اینم درست نیست که ادم بخاطر کسی  حجاب داشته باشه دو فردای دیگه پشیمون میشه، من خودم باحجابم و معتقدم باید دلی باشه همیشه یادتون باشه اجبار تنفر میاره

خانوادشون خیللی مذهبین و براش دختر انتخاب میکنن ایشون بخاطر من همه اون دخترایی ک مثلا ب معیاراش میخو ...

ایشونم کار کمی نکردن ولی خب مجبور نیستن بعد ازدواج هرروز تا آخر عمر با خانوادش حرف نزنه یا مدام با خانوادش سر جنگ باشه ولی شما مجبوری تا آخر عمر طبق عقاید شوهر جلو بری گفتنش آسونه ولی عملش واقعا سخته اگه دلی نباشه کم‌میاری بگو منم حاضرم لباس عروس ارزون بپوشم عروسی مجلل نگیرم طلای آنچنانی نخوام ولی عقاید چیزی نیست ک بگی یکبار کوتاه میام دیگه تموم میشه باید تا ابد تو کوتاه بیای کاش شوهرت رو می اوردی پیش بابام با دوتا جمله تکلیفش رو مشخص می‌کرد 😂 میدونم نهایت با دوتا جمله منطقی میشه این قضیه رو جمع کنی ک هی کش پیدا نکنه ولی اونقدر وارد نیستم ک اون دوتا جمله رو بدونم باید چی بگم باباام تو این چیزا استااااده

اینم درست نیست که ادم بخاطر کسی  حجاب داشته باشه دو فردای دیگه پشیمون میشه، من خودم باحجابم و م ...

عرض کردم اگر باب میلش رفتار کنی و در عین حال خوشحال و راضی هم باشی!

من خودم اگر مجبور شم تغییر کنم اصلا ادم خوشحالی نخواهم بود.

اگه واقعا دوست داشت تورو همینجوری میخواستت عزیزم از رو تجربه میگم با کسی که اعتقاداتش یا فرهنگش باهات فرق میکنه ازدواج نکن الان شاید متوجه حرفم نشی ولی روزگار اینو بد بهت میفهمونه متاسفانه