2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرده...

327 بازدید | 16 پست

دیشب با شوهرم دعوا کردیم از دیروز حرف نمیزنه امروزم صبح حلقشو پرت کرده زمین از خونه رفته بیرون نمیدونم واقعا باهاش چکار کنم بچه ۵ ساله از این عاقلتره...شروع کننده دعوا هم خودش بوده

چندیدن بار اینکار کرده خسته شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوساله و نیمه ازدواج کردم ذره ای درست نشد که هیچ بدترم شد...حالا شما میگی درست میشه؟

اره فقط زیاد خودتو اذیت نکن درس میشه اما پیر میکنه فقط هربار ک قهره تو نرو سمتش سخت اشتی کن ک عبرت بشه براش نتونه قهر کنه

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
اره فقط زیاد خودتو اذیت نکن درس میشه اما پیر میکنه فقط هربار ک قهره تو نرو سمتش سخت اشتی کن ک عبرت ب ...

بخدا اگه من نرم اونم نمیاد اینجوری کلا قهر میشم همیشه

اصلا یبارم پیشمون نشده خیلی مغروره

بخدا اگه من نرم اونم نمیاد اینجوری کلا قهر میشم همیشه اصلا یبارم پیشمون نشده خیلی مغروره

خیالش از تو راحته ک نمیاد سمتت اینقد نرو ک بیاد بلخره ک یجا کم میاره یا اگ رفتی سرسنگین باش اصن بگو بخند و اینا نکن خودتو بگیر

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤