2777
2789
عنوان

در آمد برجی ۲۰ ملیون

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 22 پست
پس چرا همچین تاپیکی زدی؟خودت جواب خودتو دادی

ولی خوب قرار نیس شرایط تغییر کنه .و یه دونه ام کمه و از طرفی دو دلم هستم همه چی قاطی شده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ولی خوب قرار نیس شرایط تغییر کنه .و یه دونه ام کمه و از طرفی دو دلم هستم همه چی قاطی شده

به بچت رحم کن کی گفته یدونه کمه خیلیارو دیدم تک فرزندان ولی خوشحال 

حداقل همه تلاشمو کن شرایط خوب تر شه بعد اقدام کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه لباس یاحیوون خونگی نیست شمایه انسانوواردزندگیت میکنی بایدهمه چیزوفکرکنین پدرومادرامون اینجورفکرکردن ماروبدبخت کردن مادرشوهرم من میشینه میگه یدونه خوب نیست فردااگه بلایی سرش اومدحداقل دومی باشه انگارلباسه جایگزین داشته باشه 

پایان هدف آخرخرداد  
بچه لباس یاحیوون خونگی نیست شمایه انسانوواردزندگیت میکنی بایدهمه چیزوفکرکنین پدرومادرامون اینجورفکرک ...

راست میگی😔

چرا فکر میکنی یک دونه کمه اخه 

یعنی تعداد بچه مهمتر از امکاناته؟

واقعا شما دوتا بچه داشته باشی که نتونی حتی کلاس جانبی بفرستیشون بهتر از اینکه یک بچه داشته باشی اما معقول براش هزینه کنی ؟

صاحب خونه هستید با برجی ۲۰ من بودم دوتا نیاوردم چون واقعا میتونم مدیریت کنم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

اینا که بهت میگن یکی بسه فقط کمبودهای مادی بچه را می بینند . تک فرزندی عواقب روحیش خیلی بیشتر هست 

20 میلیون برای شما که خونه دارین قابل قبوله

من با سه چهار بچه مخالفم ولی دوتا خوبه

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
اینا که بهت میگن یکی بسه فقط کمبودهای مادی بچه را می بینند . تک فرزندی عواقب روحیش خیلی بیشتر هست&nb ...

منم از همین نظر میترسم که بچه اولم احساس تنهایی نکنه چون خودم اصلا اهل بازی کردن باهاش نیستم باباشم که کلا زیاد نیس تا ده شب در مغازس