2777
2789
عنوان

بچه ها ۹ماهه عقدم بعد

377 بازدید | 15 پست

فک کنم بخاطر استرسه 

جلوی شوهرم مخصوصا وقتی دراز کشیدیم موقع خواب همش باد معده ازم خارج میشه دست خودم نیست خیلی خجالت میکشم

من همونیم ک میگن تاپیکات خیلی سمن ولی متاسفانه همشون واگعین هیچکدوم کیک نیستن:/

وااا چجوری خارج میشه خودتو سفت بگیر لطفا 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

رژیم غذاییتو عوض کن، منم اینطوری بودم از وقتی گرمیجات بیشتر میخورم کلا خوب شدم، مگه اینکه چیزای نفاخ بخورم

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااا چجوری خارج میشه خودتو سفت بگیر لطفا 

دست خودم نیس سندروم روده تحریک پذیره فک میکنم بخاطر استرسه 

رژیم غذاییتو عوض کن، منم اینطوری بودم از وقتی گرمیجات بیشتر میخورم کلا خوب شدم، مگه اینکه چیزای نفاخ ...

گرمبجات چین؟

😐😂😐😂 فک کن تو یه جمع غریبه هستی نمیتونی خودت کنترل کنی؟   یا نمخای!

میگم بخاطر استرس ایجاد میشه 

گرمبجات چین؟

ببین من ماست زیاد می‌خوردم اینطوری میشدم، مثلا ارده، شیره، این چیزا. ببین وقتایی که زیاد پیش میاد قبلش چی خوردی، معدت سرده احتمالا

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت