2777
2789

من ۳۴ سالمه ، مجردم  میخوام ادامه تحصیل ، بعد شاغل بشم  دیگران به من میگن دیر شده برو سراغ آرایشگری یا خیاطی و...  اما من از  دور همی زنانه بدم میاد از این شغل ها بدم میاد  

همیشه به درس علاقه داشتم تیز هوشان  قبول شدم 

اعتماد به نفس پایین من باعث ادامه ندم،نداشتن اعتماد به نفس منو نابود کرده

یکم دیره ! ولی دیدم ادمیو ک سی سالش بوود پرستاری قبول شد الان سرکاره

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه چرا دیر باشه یبار داری زندگی می‌کنی آرزوها تو دنبال کن ب حرف کسی گوش نده زندگی خودته چکار به علایق و عقاید دیگران داری

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

چیکار حرف دیگران دارین یه بار قراره تو ای دنیا زندگی کنین حداقل ازش لذت ببرین

همینا وقتی ب درامد و موقعیت اجتماعی مناسب برسین دونه دونه از شما تقلید میکنن 

☆彡彡 نسیمم ミミ☆

به نظر من ادامه تحصیل بده مردم و ولش کن وقتی تیز هوشانم بودی من دیدم سنای بالاتر تو کنکور برای ارشد نشسته بودن عکس و فیلمشونو دیدم ..خیلی هم خوبه وقتی به یه چیزی علاقه داری این علاقه رو سرکوب نکن.

کارشناسی حسابداری

به نظرم اگه تو همین رشته میخوای ادامه بدی و فوق بگیری و مطمئنی که کار برات هست بخون اما اگه میخوای از اول شروع کنی برو دنبال ی هنر و شغل آزاد.  من کارشناسی دارم کار هیچ جا پیدا  نمیشه . خیاطی ام میکنم . پشیمونم  اگه از اول خیاطی رو سفت و سخت میچسبدم  خیلی  موفق تر  بودم

خوب با همین کارشناسی کار پیدا کن

رشته مد نظرت چیه؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

موضوع اینه که در این کشور برای شغل ، سن و سابقه کار در اولویت هست . شما که هوش و توانایی مغزت   ...

بله سن خییلی مهمه  ، وقتی بهش فکر میکنم چرا اینقدر سخت گرفتم ،چرا اعتماد به نفسم اینقدر پایین بوده ،تا این هیچ کاری نکردم بهش فکر میکنم از استرس ضربان قلبم بالا میره

نه چرا دیر باشه ، ارایشگری که محیط خوبی نداره اونو بی خیال شو ، خیاطی هم یه علاقه ذاتی میخواد یه رش ...

مشکل همینه ،من نمیدونم چه رشته ای رو بخونم همین حسابداری رو ادامه بدم ، یا اینکه برم دوباره از اول کنکور شرکت کنم؟