2777
2789
عنوان

همه به من میگن دیر شده، به نظر شما دیر شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 22 پست

خودتو ببخش گذشته رو فراموش کن ؛ کلا یکبار زندگی میکنیم ؛فکر کن تو ۴۰ سالگی هم همین حس ها رو داشته باشی ؛وقتی از شرایط راضی نیستی باید تغییر مسیر بدی ؛۱۴ سال هدر شد ؛حداقل ۴۰ سال دیگه پیش رو داری ؛ حیفه نذار این شکلی تموم شه

مشکل همینه ،من نمیدونم چه رشته ای رو بخونم همین حسابداری رو ادامه بدم ، یا اینکه برم دوباره از اول ک ...

باید ببینی هدفت چیه و اینده تصمیمی که میگیری چه جوریه ، مثلا همین حسابداری رو اگه ادامه بدی قراره کجا کار کنی دقیق اینا رو باید مشخص کنی که بتونی با دل قرص انرژی بذاری و پشیمون نشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم اگه تو همین رشته میخوای ادامه بدی و فوق بگیری و مطمئنی که کار برات هست بخون اما اگه میخوای ا ...

عزیزم من روستا زندکی میکنم همین خیاطی رو باید برم شهر ،خیاطی و الگو کشیدن برام کاری نداره 

به نطر شما ارزششو داره طلا بفروشم یه پراید مدل پایین بگیرم؟

سی سالگی میگی دیر؟؟؟😐

من یکی رو میشناسم ۵۰ و خورده ای سنش بود با دختر ته تغاریش کنکور داد ... شنیدم میخواد دکترا بگیره چند وقت دیگه 

هیچ وقت برای شروع دیر نیست ... مردم همیشه دهنشون بازه تو کار خودت رو انجام بده پس فردا موفق میشی شاغل میشی انشالله بعد تو دلشون حسرت تو رو میخورن

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
خودتو ببخش گذشته رو فراموش کن ؛ کلا یکبار زندگی میکنیم ؛فکر کن تو ۴۰ سالگی هم همین حس ها رو داشته با ...

حرفتون کاملا درسته ،خودمو نبخشیدم ،دیگران فکر میکنن به خاطر ازدواج هستش ،اما من مدام فکر میکنم خودم هیچ موفقیتی به دست نیاوردم ،موقعیت اجتماعی ندارم چجوری میخوام  بچه داشته باشم و نسل آینده رو تربیت کنم ،ازدواج به درد من نمیخوره

عزیزم من روستا زندکی میکنم همین خیاطی رو باید برم شهر ،خیاطی و الگو کشیدن برام کاری نداره  به ...

حالا خیاطی نه ی کاری بهش علاقه داری . بالاخره برای درس خوندنم باید از روستا بیرون بری چه فرقی داره . طلاهاتم نفروش  . من میگم تو که سختیه  رفت و آمد و درس خوندنو  قبول کردی . بجاش برو سراغ حرفه . شرایط استخدامی سخته . من که پشیمونم از درس خوندن . همین هزینه ای  که برا درسم دادم و میدادم  سر شغل دیگه الان موفق بودم