2777
2789

یروز میرفتم می‌نشستم کلاس پسرم و معلمشون رو زیر نظر می‌گرفتم😂 

اما اینا فانتزی های دوران بلوغم بود،الان بزرگ شدیم😐

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرفتم خونه مادرشوهرمیدیدم پشتم چی میگن دوتا استفاده بعدی را هم فعلا نگه میداشتم بعدا فک کنم ببی ...

نه دیگه یروزم خونه جاری،یروزم خونه خواهرشوهر😂

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
نه دیگه یروزم خونه جاری،یروزم خونه خواهرشوهر😂

اونها گله ای همش خونه مادرشوهرم هستند

جلساتشون همونجاست بساط غیبت و تهمت و تمسخر من تو اون مرکز فساده

قبلا ازشون شنیدم مطمینم

بخصوص الان که صد درصد بساط غیبتشون پشتم جوره چون یه مراسمی دارن به مانگفتن و قصد دارن بگن ولی میدونن مانمیدیم

اونها گله ای همش خونه مادرشوهرم هستند جلساتشون همونجاست بساط غیبت و تهمت و تمسخر من تو اون مرکز فسا ...

😂😂 

بیا بریم ،سرکارمون گذاشته،یساعته عضو شده۶تا تاپیک زده😂

۱_ی روز کامل مینشستم تو ماشین شوهرم ببینم کجا میره چیکار میکنه بعد میکشتمش

۲_میرفتم بانک یکم پول برمیداشتم میدزدیدم ب اصطلاح

۳_ سوار هواپیما و کشتی میشدم میرفتم دور دنیا البته اگه بامرئی شدن هردفعه تایمی ندتشت ینی با اراده خودم مرئی میشدم.

۱_ی روز کامل مینشستم تو ماشین شوهرم ببینم کجا میره چیکار میکنه بعد میکشتمش ۲_میرفتم بانک یکم پول بر ...

نامرئی میشی، مرئی میشی، دوباره نامرئی بشی دیگه تموم! نمی تونی دیگه استفاده کنی!

اما تایمش دست خودته!