2777
2789

خانما وآقایون از تون میخوام حتما یه سر به سایت منتظر  بزنید 

واقعا چه کرده این مرد

اگه بدون لجاجت و کله شقی ،بشینی پای صحبتاشون

به جِد  میگم دنیاتون عوض میشه

آنچنان تغییری تو شما به وجود میاد که خودتون باور نمی کنید

ایشون یه دنیا کارگاه آموزشی دارن همش هم رایگان

کارگاه مهارت کلامی ،شیطان شناسی ،انسان شناسی ،عزت نفس،.....

اوف .فقط حسرت میخوری چر ا تا حالا  پیداش نکردین

این لینکشون تو ایتا هست،کانال خودشون

ولی بهتون پیشنهاد می کنم برید  تو سایت منتظر  تمام مباحث به صورت دسته بندی شده ،در اختیار شماست

گروه رسانه منتظر
رسانه رسمی استاد محمد شجاعی
استاد و  پژوهشگر بین‌المللی «انسان شناسی الهی»

🌐 سایت

▪️کانال خبری ما :
@jahan_khabar

▪️ادمین:
@poshtibaan_5

روابط عمومی 📞
۰۲۱۵۵۹۶۱۴۱۲
۰۲۱۵۵۹۰۸۰۳۸

▪️آرشیو مباحث:
@archive_ostad_shojae

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبلیغِ

نه بابا ایشون یک خطیب و منبری توانمندن.کار و پول و...نیست که😊

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

ایشون اهل معنا هستن یک عارف مهذب واقعی

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

خدا باوری ، دین داری واقعی و شیوه و رسم زندگی زیبا رو با بیان روان و شیوا میشه ازشون آموخت

عااالی هستن خدا حفظشون کنه

تبلیغِ

اصلا عزیزم ،تبلیغ چی 

به خدا حیفه بااین همه درد دست وپنجه بزنیم و از کسی که می تونه کمکمون بکنه غافل بشیم

من مخاطب کانالشون هستم

اونقدر برام جذاب بود صحبتاشون که چی بگم

نه بابا ایشون یک خطیب و منبری توانمندن.کار و پول و...نیست که😊

بنظرم حیف .بچه های سایت تو این همه مشکل غرق باشند و از کسی که حلال مشکلاتشون هست غافل 

یه سر به سایت بزنید  بخدا ضرر نمی کنید

اصلا عزیزم ،تبلیغ چی  به خدا حیفه بااین همه درد دست وپنجه بزنیم و از کسی که می تونه کمکمون بکن ...

نه سوال پرسیدم ک آیا تبلیغه؟

آخه ننوشته بودن کیه ،من واقعا ایشون رو نمیشناسم

خوبه ک ی توضیحاتی بدن ک بدونیم کیه

شاید دنیات از چشمِ یکی زشته از چشمِ یکی قشنگه تو همونی باش که خودت میخوای🌱️ 
بنظرم حیف .بچه های سایت تو این همه مشکل غرق باشند و از کسی که حلال مشکلاتشون هست غافل  یه سر ب ...

بله کاملا درست میگین منم چندین بار از ایشون حرف زدم اینجا....واقعا اگه از سخنرانی ها و درس هاشون استفاده بشه خیلی از غمها ،گرفتاریها و استرس ها کم میشه

باید مثل شما تاپیک بزنیم وآگاهی بدیم ، خوبه آدم خیری که برای خودش پیش اومده برای دیگران هم بخواد

نه سوال پرسیدم ک آیا تبلیغه؟ آخه ننوشته بودن کیه ،من واقعا ایشون رو نمیشناسم خوبه ک ی توضیحاتی بدن ...

نگاه یک کلام 

پاسخ تمام سوالات ذهنی شما 

در رابطه با دین ،یعنی هر چی رو پاسخ دادن 

تمام سوالات شما در مورد مشکلاتی که تو زندگی براتون پیش اومده پاسخ میدن 

اصلا انسان کیه

شیطان کیه

خدا کیه

این همه مشکل واسه چیه

اصلا چرا باید میومدم دنیا

چرا حاجتم رو نمیگیرم

چکار کنم خوش اخلاق شم؟ مهربون شم؟ نماز خون شم ؟ چکار کنم به آرامش  به رهایی برسم؟ اصلا چرا خدا این شیطان لعنتی رو آفرید به چکار میاد ؟

و پاسخ به هزاران سوال که پدرمون رو در آورده