2777
2789
عنوان

من حس میکنم که

62 بازدید | 8 پست

هر وقت کسیکه دوسش دارم و فراموش میکنم ی انرژی از سمتم ب سمت اون میره ک داره تو ذهن من فراموش میشه و اون ناخوداگاه یاد من میفته و ارتعاششو ب سمت من سوق میده ک یهو مثلا بعد ۶ ماه فراموشی یادش میفتم 

وگرن دلیلی نمیبینم هرچند ماه یکبار یهو یادش بیفتم من نظرم اینه کسیکه صحبتی دربارش داره

ماهلینم ی روزی  به دنیات میارم 🦋🌙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفتن لایک کنمنم همینطوری میشم ولی تصمیم گرفتم فراموشش کنم و موفق هم شدم

منم فراموش کردم فک کنم یکسال و ۷ ماه هست از رفتنش ولی یکهو یادش میفتم اون یکسال سختم بود ولی بعد دیگه از ذهنم رفت امتحان کردم هروقت کامل از ذهنم رفته دوباره یهو یادش میفتم

منم فراموش کردم فک کنم یکسال و ۷ ماه هست از رفتنش ولی یکهو یادش میفتم اون یکسال سختم بود ولی بعد دیگ ...

من یه شب به خدا قول دادم دیگ بهش فکر نکنم

فکرش نیومد سمتم اگه بیاد خیلی محوه درحدی به ۴ ثانیه نکشیده میره خودمم بهش توجه نمیکنم 

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬

من یه شب به خدا قول دادم دیگ بهش فکر نکنمفکرش نیومد سمتم اگه بیاد خیلی محوه درحدی به ۴ ثانیه نکشیده ...

من میبینی دوماه کامل از ذهنم میره حتی یک ثانیه تو فکرش نیستم و یکهو یادش میفتم و نظرم اینه اون منو یادش میاره ک باز انرژیشو سمت من بفرسته حتی اگه منو نخاد

من میبینی دوماه کامل از ذهنم میره حتی یک ثانیه تو فکرش نیستم و یکهو یادش میفتم و نظرم اینه اون منو ی ...

چی بگم🥺

ولی نظر من اینه که اگه یه درصد دلت به این خوش باشه که اون بفکرته یا به فکرت افتاده یعنی توهم هنوز بفکرشی

درکل اگه میخای راحت فراموشش کنی این فکت هارو هم بابد بذاری کنار 

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬

چی بگم🥺ولی نظر من اینه که اگه یه درصد دلت به این خوش باشه که اون بفکرته یا به فکرت افتاده یعنی توهم ...

انقد مشکل دارم ک دیگه ازون خیالم راحته نمیخادمو نمیاد اینکه میاد تو ذهنم اذیتم میکنم هرچن ماه یکبار