سلام بچها صبحتون بخیر یه مسئله ای هست خواستم نظرشمارو بپرسم که من حساسم یا شماهم بودید ناراحت می شدید ؟ امروز رفتم خونه پدرشوهرم مادرشوهرم فوت کرده پدرشوهرم بایه برادرشوهرم که جداشده ازخانمش زندگی میکنه منوپسرم زودتر رفتیم یه کیک شکلاتی خوشمزه هم درست کردم بردم برادرشوهرم بشقاب اورد من تو بشقاب گذاشتم گفت خودت چی گفتم مرسی من میل ندارم یهو برگشت گفت رژیم این حرفا؟ بعد گفت هردفعه میای ماشالا چاق تراز قبلی😔 خیلی ناراحت شدم ولی به احترام بزرگتری و پدرشوهرم که نشسته بودم خندیدم گفتم کم کاری تیرویید دارم.... وزنم ۷۰ قدم ۱۶۲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسرم توگوشم بااینکه ۸سالشه گفت ماما چقدحرف عمو زشت بود گفتم اشکال نداره به بابانگو ناراح ...
شعور نداره گلم....تو که میدونی بیشعوره به دل نگیر
بقول دوستمون بخاطر همین اخلاق و شعور نداشته ش هست که زنش جدا شده.
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خیلی حساسی شوخی کرده ومعمولاتمام کسانی کیک اینانمیخورن میگن رژیم هستیم ایشونم فکرکرده رژیمی ازکجابایدمیفهمیدتیروییدت کم کاره
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
تیروییدم نرمال شده اخه من زیاد چاق نیستم نمیدونم چرااینو گفت انگار ازروی کینه میگفت بعدم شروع کرد از ...
راه درمانی اینه که دیگه حرفاش رو به یه ورت بگیری چون دیگه باید شناخته باشی همون خنده بس بود از این به بعد هم هر چی گفت بزار پای بی عقلیش و سذتو تکون بده
شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا.
نه اصلابحث تیروییدوخودم گفتم یهو برگشت گفت رژیمی ؟تو که ماشالا هردفعه میای چاقتر ازقبلی منم گفتم من تیروییدم کم کاره ولی اخه وزن من به ایشون ارتباطی نداره بعد کلا اهل شوخی نیست