یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کهیر معمولا بخاطر گرم بودن کبد یا حساسیت به یه ماده غدایی ایجاد میشه
اطفال هم میتونه تشخیص بده
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
موندم برم بیمارستان یا صبح ببرم متخصص . متخصص پوست بهتره براس یا اطفال
خانمی نگران نباش ،،منپسرم یادمه همین شکلی شد ،،ببرش دکتر اطفال کافیه یه پماد بهش میده و اینکه داخل غذا هاش از هیچنوع ادویه استفاده نکن خوب میشه ،،باور کن من پسرم به استفاده از پماد هم نرسید
«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
خواهش می کنم ،،الانتا صبح کل بدنشو میگیره ،،اصلا نترس حتی دکتر هم نبری بعد دو روز خودش کمکم از بین میره ،،فقط حمامنکن ،،چونحمام پخشش کرده دقیقا،،مثل پسرم از حمام آوردنش رفتیم مهمانی دیدم کل بدنش کهیر زده
«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»