2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله، در اوج خواستنش، من رو طلبید و میتونم بگم از بهترین سفرهایی بود که رفتم کربلا، یه دنیاااااا عشق و رحمت خدا رو اونجا حس کردم و به دست آوردم، به نظرم خدا این لطف رو نصیب همه نمیکنه باید عزیز بشی.

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

بله، در اوج خواستنش، من رو طلبید و میتونم بگم از بهترین سفرهایی بود که رفتم کربلا، یه دنیاااااا عشق ...

میگن هرکی به امام حسین سلام میکنه در واقع داره جواب سلام ارباب و میده 

چون قبلش امام حسین سلام کرده🥺

خیلی دوسشون دارم ارادت خاصی دارم بهشون مخصوصا ب حضرت ابلفضلل عباس علیه السلام امیدش نا امید شد امید کسی و نا امید نمیکنه بگو یا ابلفضلل ابالغوث بشه ورد زبونت امیدتو نا امید نمیکنه 

چرا آخه دلت میاد؟

اره ی عمر نوکریش کردم محرمش نذریش لیوان ک مردم میریختن زمین جمع میکردم ظرفا نذری مسجد میشستم لایق ندونست منم زائرش بشم شاید خیلی گناه کارم ولی ی کسایی طلبیده بود ک من موندم هاج و واج