2777
2789

نمیاد بیرون پایینم نمیره با دستم گلومو ماساژ میدم میتونم قورت بدم حس میکنم دست به گلوم میزنم و ماساژ میدم یه ذره حس درد احساس میکنم موقع ماساژ ولی حس خوب پیدا میکنم که میتونم قورت بدم یه لحظه پودر ریتارین خریدم بی تاثیر بود یه دونه قرص جوشان مخصوص خلط خوردم الان اونم فرق نکرد چیکار کنم 🥺

منم این مشکلو دارم سه ساله .اتفاقا فردا می‌خوام برم دکتر الان داشتم لیست مشکلاتمو می‌نوشتم 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخم به دم کن بخور ، یه مقدار بریز داخل فنجون نشکن ، آب جوش بریز روش ، نصف استکان ،روس هم نعلبکی بزار بزار رو شوفاژ یا روی کتری بزار بمونه تا غلیظ و ژله ای مانند بشه بعد بخور روزی چند بار ،آویشن دم کن بخور ، پنیرک دم کن بخور ،خیلی ویروس بدیع خیلیا درگیر شدن ، بهترین راهش اینه ک ببخشید از بینی خارج کنی ،یا انقد تلاش کنی تا بالا بیاریش 

وای سه ساله چطوری تحمل کردی سه ساله من ۴ روزه دارم دق میکنم 

ده بار دکتر رفتم ی آنتی بیوتیک میدن فقط 

همه چی از ی سرماخوردگی شروع شد

مامانم ک میگه عادت کردی 😐

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
طبعت بلغمیه باید اصلاح طبع کنی با طب سنتی پزشکی نوین خاک برسر در این موارد کاری ازش بر نمیاد 

شما دکتر خوب تهران سراغ ندارید طب سنتی

طب سنتی بیمارستان امام خمینی برید

مرسی🙏

میترسم از دماغم بیرون بیارم چطوری؟ 

شمت رو نمی‌دونم ، اما خانواده خودمو اطرافیان اکثرا درگیر شدیم ، یه تعدادهم دچار سرفه شدید شدن ،یه تعداد. صداشون گرفته افتضاح ،یه تعداد هم مثل شما خلط پشت حلق و بینی مونده ، متونی برو دکتر فردا چرک خشکن آمپول بزن ، یکی از دخترام ک این خلط عذر میخواهم از بینیش خارج میشه سرفه نداره واقعا چرک و عفونت مشخصه ، اون یکی دخترم مونده داخل همش سرفه ، خودمم حالم خیلی بد بود ، نمی‌دونم چی کار کنی شاید بخور بگیری سینت نرم شه