2777
2789

میدونی بدترین قسمت افسردگی چیه؟

اینکه یه خر بیسواد مثل مادرشوهر من بهت بگه

وااااا افسردگی دیگه چیه والا ما که از این دردا ندیدیم و نداریم

تف به روش

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا اکثر مردم در مقابل داروهای روانپزشک مقاومت میکنن و حس میکنن بهش وابسته میشن در صورتیکه ا ...

والا به من گفتن بخور ولی قرصا خواب اوره منم نمیتونم بخورم الان افسردگی دارم نمیدونم چطور درمانش کنم

دکتر میگه دارو بخور داروها خواب آورن نمی توانم مصرف کنم امروز تو آینه به خودم نگاه کردم دیدم هیچی از ...

خب بهش بگو داروهایی که خوابتون زیاد میکنه ننویسن منم افسردگی شدید دارم و دارو مصرف میکنم به دکترم گفتم بچه دارم کار دارم نمیتونم بخوابم خواب اور نباشه توش و قرصم چاق کننده نباشه دقیقا واسم چیزی نداده که برعکس باشه 

خدایاشکرت
میدونی بدترین قسمت افسردگی چیه؟ اینکه یه خر بیسواد مثل مادرشوهر من بهت بگه وااااا افسردگی دیگه چیه ...

مثل شوهر من که بگه تو افسرده نیستی تو فقط تنبلی زود بود ازدواج کنی مسولیت قبول کنی

خدایاشکرت
مثل شوهر من که بگه تو افسرده نیستی تو فقط تنبلی زود بود ازدواج کنی مسولیت قبول کنی

اوایل اینقدر دلسوزی میکردم براش محبت فداکاری

الان ۵ ساله مثل سگ از چشمم افتاده

خیلی خره امیدوارم به درد من دچار بشه تا حرف مفت نزنه 💔

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
دارو افسردگی نخور همش میخوابی و عوارض داره درمان که نمیکنه

چرا به مردم این چیزای الکی رو میگین چرا من دارو میخورم نمیخوابم؟ چرا روز به روز حالم بهتر میشه؟ ببین کسی که افسردس بدنش سروتونین تولید نمیکنه یعنی هورمون شادی نیاز داره که قرص مصرف کنه شاد بشه روز به روز خوب بشه و قطع کنه داروشو یواش یواش زیر نظر دکتر

خدایاشکرت
دلم تنگه برای شاد بودن و یاحتی حس شادی دلم تنگه برای خنده من 7ساله نخندیدم

من میخندم ولی از الکیه وقتی تو جمع به یه چیزی همه غش میکنن من فک میکنم چطوری ادای خنده در بیارم که تابلو نشه خندم ساختگیه 😑چون واقعا خنده دار نیس هیچی برام 

خدایاشکرت