2777
2789
عنوان

اسم سـِلِـنـا قشنگه..؟! 🌸🤰🏻

1461 بازدید | 31 پست

... به معنی مانند ماه.. دختری زیبارو

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره قشنگه ولی واسه دختر من غزل و نگار رو خیلی خوشم میاد

قشنگن 😍

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
خیلی  تکراری هم نمیشه بنظرم😍

اره😍من سلین میگفتم ولی همسرم دوس نداشت.. الان نظر هردومون رو سلناس 😍

اره😍من سلین میگفتم ولی همسرم دوس نداشت.. الان نظر هردومون رو سلناس 😍

دختر داییم تازه به دنیا اومده ده روزشه اسمشو گذاشتن سلنا...

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

سلینا اسم ایرانی است واسم با سلنا فرق داره .وسلنا اسم یونانی هست به معنی خدای ماه ....تو ثبت احوال فرق سلینا وسلنا را پرسیدم که سلینا  ایرانی وسلنا یونانی و اسم سلنا بسیار اسم زیباییه ..

کی نیتیتون دنیا میاد

اوایل فروردین انشالله

دختر داییم تازه به دنیا اومده ده روزشه اسمشو گذاشتن سلنا...

خداحفظش کنه