2777
2789
عنوان

اه کردن تو پاچم

144 بازدید | 5 پست

امشب رفتم بازار ایرپاد گرفتم 700 آمدم خونه زدم اینترنت تو دی.ج.ی کالا زده 250 بقیه سایت ها از 200 تا ،300 

قبل رفتم پونصد بار سرچ کردم هر چی ایرپاد بود 400,500 همه هم ناراضی گفتم بیشتر خرج کنم خوب شو بخرم 

بدبختی صفحه دیجیتال ایرپاد لمسی اصلا با مدل دیگه خیلی فرق می‌کنه اسمش m19 pro  هست 

گوش سمت چپ نشونش دادم هنگام شارژ مثل گوشی نوکیا ساده ها میزنی شارژ پنج تا خط داره این هی می‌ره 0 میاد پنج خط گفت نه اشکال ندارع 

الان فهمیدم همون گوش چپ صداش هم کمه 

گفت ویژگی قطع کردن صدا بیرون داره الان توضیحات نوشته نداره 

گفت شارژ 6,7 ساعت نگه میداره این 4 ساعت نگه میداره 

بازار میدان آزادی غرفه همیشگی هست من فقط جمعه ها تعطیلم نمیتونم تا جمعه طاقت بیارم فردا مرخصی میگیرم میرم یا بقیه پول میگیرم یا 100 به عنوان باز کردن نایلون روش میدم پسش میدم 

نداد آبروریزی زنگ میزنم پلیس 

اهه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میخوام بشینم وسط بازار داد بزنم 

کار خوبی میکنی حتتتتما برو

من رفتم لنز طبی خریدم چقدر سر رنگش بهش گفتم که میخوام اینجوری باشه اونجوری باشه 

رنگ چشمای خودمم دید گفت این همونیه که میخوای الان لنزو میذارم توی چشم انقدر رنگ مزخرف و زشتی داره که میخوام گریه کنم 

باید برم بهش بگم ولی میدونم فایده نداره