سلام خانمای مهربون سایت شوهرم یع دختر خاله داره که دو سه سال پیش با برادرشوهرم نامزد بود و برادر شوهرم به هم زد. حالا مدتیه دختره با شوهر من چت می کنه. اولش درد دل بوده که ببین داداشت با من چکار کرد و اینا. بعد رسید به کفش ورزشیمو ببین قشنگه یا نه. چند کیلو باید کم کنم تا وزنم ایده آل بشه و(شوهرم باشگاه ورزشی داره) . بعد رسید به اینکه سرما خوردم و اینا. شوهر من میگه دلم براش می سوزه ک جوابشو میدم. من از جتاشون اسکرین شات گرفتم. کاری ب این چتاشون ندارم ولی یه جا سوختم ک ب شوهرم گفنه بود زنت زشته! در حالی ک به جون دوتا دخترام تو کل فامیلشون پدری و مادری من از همه خوشکلترم! حالا میخوام زنگ یا اس بزنم به دختره بهش بگم دیگه بس کن فیلماتو. قراره عید بیان خونه مادرشوهرم شهر دیگه ای هستن. اونحا نمیتونم باهاش رو در رو شم ازش نفرت دارم دختره لوس
به دختره چیکار داری جلو شوهرتو بگیر به دختره بگی توهم برش میداره به شوهرت گفتیو کار به جایی نرسوندی حالا دست به دامن اون شدی
گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ...
شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
به نظر من بهش بگو لطف کن مزاحم همسر من نشو خانوم محترم ما فامیلیم فردا رومون تو روی هم باز میشه نزار کار به جاهای باریک بکشه اون موقع واست بد میشه اگه تموم کرد باهاش عادی ولی خشک برخورد کن اگه نه زنگ بزن به مامانش بگو تابلوعه از قصد پی ام میده😒😒😒