سلام خانمای مهربون سایت
شوهرم یع دختر خاله داره که دو سه سال پیش با برادرشوهرم نامزد بود و برادر شوهرم به هم زد.
حالا مدتیه دختره با شوهر من چت می کنه. اولش درد دل بوده که ببین داداشت با من چکار کرد و اینا. بعد رسید به کفش ورزشیمو ببین قشنگه یا نه. چند کیلو باید کم کنم تا وزنم ایده آل بشه و(شوهرم باشگاه ورزشی داره) . بعد رسید به اینکه سرما خوردم و اینا.
شوهر من میگه دلم براش می سوزه ک جوابشو میدم.
من از جتاشون اسکرین شات گرفتم.
کاری ب این چتاشون ندارم ولی یه جا سوختم ک ب شوهرم گفنه بود زنت زشته! در حالی ک به جون دوتا دخترام تو کل فامیلشون پدری و مادری من از همه خوشکلترم!
حالا میخوام زنگ یا اس بزنم به دختره بهش بگم دیگه بس کن فیلماتو.
قراره عید بیان خونه مادرشوهرم شهر دیگه ای هستن. اونحا نمیتونم باهاش رو در رو شم ازش نفرت دارم دختره لوس
به شوهرمم گفتم من ازدواج کردم که دردو دلمو براى شوهرم بگم ارامش پیدا کنم اونم باید به شوهر خودش بگه این براى من یعنى داخل حریم زندگى ام شده و جفت پاهاشو قلم مى کنم گفتم اصلا بى خود کرده به تو مى گه گلم عزیزم این کلمه هارو نجس کرده و براى اولین بار ٣ روز با شوهرم حرف نزدم با اینکه شوهرم اصلا جوابشو نداده بود اما همینکه جلوش در نیومده بود برام سنگین بود
🌺🌺🌺🌺عضو گروه چالش کاهش وزن وزن اولیه82 هدف اول ۸۰۵۸
به نظر من شما فقط و فقط مسئول رفتار همسر خودت هستی تا وقتی که گوش شنوایی نباشه کسی دردو دل نمیکنه این همسر شماست که میتونه به پیامهای اون خانم جواب نده و اینجوری محترمانه و غیر مستقیم بهش میفهمونه که من دوست ندارم باهات چت کنم اگه یه روزی اون خانم شاکی شد بهش بگه که اصلا فرصت دنیای مجازی رو ندارم یا بیرون درگیر کارم یا خونه سرگرم زندگی منکه بعید میدونم همسر شما با دختر خاله خودش و نامزد سابق برادرش بخواد رابطه داشته باشه به احتمال خیلی زیاد همون بحث فامیلی هست تنها نکتش همون زنت زشته بود ! که اونم تا از طرف همسر شما خیالش راحت نباشه به خودش جرات این حرفو نمیده پس شما شان و شخصتی خودت و همسرت رو حفظ کن اصلا اونو نادیده بگیر ولی به همسرت تذکر اساسی بده
شما اگه بدون اطلاع همسرت به اون زنگ بزنی دختره خودش را میزنه به موش مردگی و اینبار وقیحانه تماس میگیره به شوهرت ومیگه تو که میدونی چیزی بین ما نبوده چراخانومت اینو گفت واونو گفت وشوهرت هم که حس ترحم میکنه و تو را ی ادم خشن میبینه که به اون دختر ظلم کردی شروع به دلداری دادن بهش میکنه و رابطه عاطفی برقرار میشه اول میشه خواهر بعدش میشه عشق ممنوعه حواست باشه به کارهات بااجازه شوهرت زنگ بزن یااصلا کوتاه بیا ونزار شوهرت پررو بشه وبزار ازت بترسه و حفظ حرمت شه ولی از دور مثل یک عقاب تیز بین شوهرت را زیر نظر بگیرواگه دوباره چیزی دیدی قشقرقی راه بنداز که تاحالا ندیده باشه تا درس عبرت شه هم برای اون عوضی که تلافی برادر شوهرت را نخواد تو زندگی تودربیاره وعوضی بازی در بیاره وهم برای شوهرت
هاجر جان بهترین پیشنهاد رو ستاره و نسیم دادن شما می تونی تصمیم بگیری به یک دعوای لفظی پشت تلفن و باز شدن روت با دختری که شرم و حیا نداره و سبک کردن خودت و به اصطلاح تخلیه شدن خودت و بعدش هم عواقبی که نسیم جان توضیح دادند ویا نه تصمیم میگیری که نه اصلا اون در حدی نیست که شما بخوای بهش ثابت کنی که شما زشت نیستی و اون زشته و هزار تا حرف الکی دیگه شما می تونی اینقدر خانومی بخرج بدی که اصلا اونو در حدی ندونی که بخوای باهاش همکلام بشی و این بهترین و عاقلانه ترین راهه
اغلب وقتی امیدت رو از دست می دی و فکر می کنی که این آخر خطه ...
خدا از بالا بهت لبخند می زنه و میگه آروم باش عزیزم این فقط یه پیچه نه پایان