2777
2789
عنوان

بچم سقط شده 😢😥

1121 بازدید | 79 پست

یک هفته پریودیم عقب افتاده نرفتم آزمایش و نمیدنستم بعد 19ب لکه بینی افتادم 20یک تیکه سفیده افتاده و گفتن جنین مرده وبعد سقط بعد چنده وقت باردار میشم چون تنبلی تخمدانم دارم 

عزیزم درکت میکنم خیلی سخته،اما ناراحت نباش خدا بزرگه،منم سقط داشتم دو ماه بعد خداخواسته باردار شدم

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
عزیزم درکت میکنم خیلی سخته،اما ناراحت نباش خدا بزرگه،منم سقط داشتم دو ماه بعد خداخواسته باردار شدم

انشالا گلم چون من ماه پیش پودر اینوفولیک متفورمین پروژسترون خوردم با دارو باردار شدم رفتم سنو گفت کیست داری دارم ای دی میخورم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالا گلم چون من ماه پیش پودر اینوفولیک متفورمین پروژسترون خوردم با دارو باردار شدم رفتم سنو گفت کی ...

منم تنبلی داشتم،اما بدون دارو باردار شدم،گلم اصلا استرس نداشته باش بسپار به خدا ایشاالله به زودی یه کنجد کوچولو مهمون دلت میشه🫂😘

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

چ‌ کیستی داری؟

من pco اقدام نکردم اما نگرانم برا بارداریم

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
منم تنبلی داشتم،اما بدون دارو باردار شدم،گلم اصلا استرس نداشته باش بسپار به خدا ایشاالله به زودی یه ...

منم تنبلی دارم ولی قرص متفورمین میخورم

چند وقت اقدام بودین 

و خدایی که در این نزدیکیست 
منم تنبلی داشتم،اما بدون دارو باردار شدم،گلم اصلا استرس نداشته باش بسپار به خدا ایشاالله به زودی یه ...

امشالا عزیزم مگم این برج آینده قرص پودر برج پیش بگیرم بخورم بهتره تا بگیره 

باز یک خانم دکتر اول گفت جنین مرده عکسشو دیدیه دکتر بعدی رفتم گفت مشکوکه شاید بچه شاید کیست و من الان مگم اگ کیست ک نمیفته پس چرا کیست ک الان دارم نیفتاده 😢😢

منم تنبلی دارم ولی قرص متفورمین میخورم چند وقت اقدام بودین 

بارداری من طولانیه،سه بار با لترازول بار شدم همون ماه اول،متاسفانه خدا نخواست بمونن،دیگه ولش کردم که بعد از سقط سومیم دو ماه بعدش باردار شدم که خودمم نمیدونستم،الانم باردارم بازم خودم نمیخواستم و خدا داد