2777
2789
عنوان

من این نبودم

159 بازدید | 6 پست

من هیچ وقت این نبودم 

وقتی به گذشتم نگاه میکنم دلم برا خودم میسوزه 

من یه دختر مهربون و احساساتی بودم 

وقتی وارد جمعی یا کلاسی میشدم ادمی بودم که بلااستثنا با همه دوست بودم 

وقتی پول میومد دستم برا خانوادم خرید میکردم نه برا خودم . همیشه دنبال خوشحال کردن این و اون بودم 

اما هیچ کس نفهمید هیچ کس حتی یه ذره شو 

انقد خانوادم زدن تو سرم و جلو همه خرابم کردن که دیگه هیچی ازم نموند 

همیشه از بچگیم کمبود محبت داشتم 

همیشه دوست داشتم تو مدرسه نور چشمی معلما باشم بهم توجه کنن

تو سن نوجوانی هیچ کس منو نفهمید پدر مادرم یه بار نشد به جای داد و بیداد باهام حرف بزنن بگن چته 

دو سال تو سن نوجوانی بدترین روزای زندگیمو گذروندم 

خیلی حرفا شنیدم که حقم نبود خیلی به ناحق کتک خوردم شخصیتم خورد شد 

به جای اینکه بحران نوجوونی بچه شونو بفهمن فقططط یه بار بهم محبت کنن باهام حرف بزنن

خاله و عمه و مدیر مدرسه .... ریختن رو سرم ابرومو پیش همه بردن 

یه بار نشد جلو مردم سرم داد نزن

اون روزا خیلی تموم شده ولی من وقتی به خودم نگاه میگنم تو وجودم خلا پر شده 

دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه هیچی 

شدم یه ادم بی احساس دیگه دارم از سنگ میشم 

من ادمی بودم که با تموم دلی که خانوادم شکستن مادری که هیچ وقت مادری نکرد برام هیچ وقت پشتمو نگرفت همیشه خوردم کرده بازم تو مناسبتا براشون در حد توان خودم سنگ تموم میذاشتم اما امسال پا روی قلبم گذاشتم روز مادر و پدر با یه تبریک تمومش کردم در حالی که تو خونمون کسی که همیشه بیشترین اهمیتو میداد من بودم 

توروخدا بچه هاتونو نابود نکنین

توروخداااا

خانوادم منو همیشه برا مدل موهام صدام رفتارام مسخره کردن 

شدم ادمی که اعتماد بنفس هیچی رو ندارم

توروخدا بچه هاتونو نکشین نابودشون نکنین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از حمایت نشدن توسط آدم های آشنا تعجب نکن ، دنیا غریبه هایی رو سر راهت می‌ذاره که تو رو به جاهای بالاتری ببرن .رو هیچکس به جز خودت و خدای خودت حساب نکن به هیچ نظر منفی و بازدارنده ای تو مسیرت اهمیت نده. تا جایی که میتونی تو سکوت هدفت و پیش ببر و اجازه نده انرژی منفی دیگران مانعی در مسیرت بشه.اگه به مسیرت ایمان داشته باشی و استمرار داشته باشی در هدفت ، یه جوری خدا راه رو برات هموار می‌کنه و آدمایی رو سر راهت می‌ذاره که خودتم باورت نمیشه، به هزار دستان خدا ایمان داشته باش. از جایی که فکرشو نکنی برات هدیه و کمک می‌فرسته. تو فقط عاشقانه در مسیر هدفت قدم بردار .تو مسیرت شاید به خیلی موانع برخورد کنی شاید خیلی از اطرافیانت سرزنشت کنن دلسردت کنن و با مسیری که میری موافق نباشن و همیشه ته دلتو خالی کنن اما می‌خوام بهت بگم که فقط تویی که از زیر و بم زندگیت خبر داری فقط تویی که می‌دونی داری چیکار می‌کنی و چه هدفی رو پیش میبری ، پس اصلا بهشون اهمیت نده و نذار هیچکس و هیچ چیزی از مسیرت منصرفت کنه. وقتی اطرافت چراغی ندیدی خودت نوری باش برای خودت ، خودت حامی خودت باش. همیشه فصل بعد از سرما و بارون، آفتاب میتابه .پس اگه الان تو فصل سرد زندگیتی ایمان داشته باش که فصل بعدی زندگیت پر از نور و روشنایی هست. ایمان و اراده تو ، اون نیرویی هست که می‌تونه تو رو از هزاران مانع و سردرگمی نجات بده و تو رو برسونه به اون چیزی که میخوای پس با ایمان قلبی هرگز دست از تلاش و ادامه دادن برندار و بدون که همیشه در پرتو نور الهی محافظت میشی و همواره برات هزار دستانشو می‌فرسته خدا تو فقط بخواه ازش. تو خدا رو داری

تایم زیادی صرف تایپ کردنش کردم امیدوارم درکش کنی و مقداری از دردهای وجودت رو تسکین ببخشه

از حمایت نشدن توسط آدم های آشنا تعجب نکن ، دنیا غریبه هایی رو سر راهت می‌ذاره که تو رو به جاهای بالا ...

مرسی واقعا ممنونم ازت     

قلبم خیلی سنگینی میکنه واقعا نیاز داشتم دردمو بگم و اینا رو بشنوم مررسی که درکم کردی