2777
2789
عنوان

زندگینامه سیاهه من

146 بازدید | 9 پست

امشب حالم بده نمیدونم حق دارم حالم بد باشه یا من منفی بافم 

تو بچگیم عموم بهم تجاوز کرد .یه مشکل جسمی دارم که حین تولدم برام پیش اومد و خانوادم بهش اعتنایی نکردن .مجبورم میکردن درس بخونم و همیشه شاگرد اول باشم و بزور تو سن پایین شوهرم دادن .پدر مادرم جدا شدن.بی پولی شدیدی کشیدم .شاهد دعواهایه پدر مادرم بودم .آوارگی کشیدیم خونه فامیلا  .بعدش خودم جدا شدم بچمو ول کردم یه مادر بی مسئولیتم خدا منو مرگ بده‌الانم .خانوادم فرق میزارن بین بچه ها بشدت .با یه نفر بعد عمری رفتم تو رابطه اونم که چه عرض کنم از همه دنیا نا امیدم کرد چرا خدا یه معجزه برام نمیکنه خیلی خستم .خیلی ادم کودن و بی سیاستی هستم از خودم متنفرم .دوستدارم خودکشی کنم ولی جرات ندارم کاش حداقل جراتشو داشتم دعا کنید زودتر بمیرم هیچ امیدی به این دنیا ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط سختی داشتی ،اما باید به این فکر کنی که همه گذشته و تا اینجا رسیدی مثل یه خوابی که انگار توش زندگی میکنی حس میکنی درد میکشی میترسی و بعد بیدارمیشی صورتت رو میشوری همه رو مثل یه خواب ببین که گذشته 

نه نرفتم 

حتماً یه مشاوره برو  با کمک مشکلاتت رو ریشه یابی و حل کن یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی من خودم مادرم و طی یک سری مسائل طلاق گرفتم و و بچمو ازم گرفتن و مجبور شدم حق دیدن بچمو ببخشم  هیچ مادری دلش نمیخواد بچه شو رها کنه پس این حرفا رو بریز دور

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏