2777
2789
عنوان

نمیتونم فیزیک بخونم

199 بازدید | 21 پست

۱۱ تجربی ام 

کلاس کنکور میرم شیمی زیست ریاضی عالیم و خیلی میخونم 

ولی فیزیک اصلا نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم از کلاس نهم اصلا دلم نمیخواد بخونم کلاس هم میرم اما بازم هیچی نمیفهمم مسئله هاش برام عذابه تنها مشکلم همینه هی میگم رهاش کنم ولی ۶۰ درصد معدله چیکار کنم 😭 چطوری بخونم 

مفهومیییی

من عاشق فیزیکم 

و کللللیی سوال از خودت بپرسسسس 

کللللللییییی

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلی مسئله واسه امتحان حل کردم سر جلسه گیج گیج بودم فقط نمره فرمول گرفتم😭

سعی کن تو فیزیک بعد درسنامه 45 دقیقه فقططط فکر کنی ببینی چی فهمیدی

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
ببین من خودم چند بار نفر اول فیزیک استان شدم ...طریقه خودن فیزیک اینه که باید با گوشت و خونت درکش کن ...

استاد خوب که کلاس انلاین داشته باشه سراغ ندارید؟ هزینش مهم نیست

رحمانی

بی خیال استاد شو خودت بشین بخون خودت و کتاب دستت بهترین استاده این بار بشین به فیزیک با یه دید دیگه نکاه کن مثلا v=1/2mv2 رو بشین درک کن ببین اصلا یعنی چی

منم یازدهمم

از فیزیک متنفرمممم

جدیدا با یحیوی پس میرم خوبه ب نظرم 

قبلا با براتی پیش میرفتم اصلااا نمیفهمیدم

با چ اساتیدی کلاس برداشتی 

مشاور داری ؟

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی
بی خیال استاد شو خودت بشین بخون خودت و کتاب دستت بهترین استاده این بار بشین به فیزیک با یه دید دیگه ...

ببین ادما فرق میکنن

شاید ایشون یه درس دیگه رو بهتر باشه 

شاید این مفهومی خوندنه اوکی نباشه واسش

من راه حلشو گفتم

از دید خودت.