2777
2789
عنوان

سنگ قبر خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 3351 بازدید | 80 پست
منم دلم سنگ میخواد خودم ببینمش ببینم سنگ قبرم چه عکسی میزنن

نمیدونم آدم با دیدن سنگ قبر خودش چه حسی بهش دست میده،حس ترس...حس پوچی دنیا...تلاش بیشتر برای بهتر کردن اون دنیا...نمیدونم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم آدم با دیدن سنگ قبر خودش چه حسی بهش دست میده،حس ترس...حس پوچی دنیا...تلاش بیشتر برای بهتر کر ...

ترس که بالاخره همه میمیریم، فقط اینکه یادمون میندازه آنقدر جوش نزنیم برا این دنیا پول دستم بیاد سنگمو درست میکنم میزارم جلو چشم

Don't half ass it💯
نمیدونم آدم با دیدن سنگ قبر خودش چه حسی بهش دست میده،حس ترس...حس پوچی دنیا...تلاش بیشتر برای بهتر کر ...

«وَ أَکْثِرْ ذِکْرَ الْمَوْتِ وَ مَا بَعْدَ الْمَوْتِ؛ از مرگ و بعد از مرگ  بسیار یاد کنید.» چراکه غفلت از مرگ زمینه‌ای برای ارتکاب گناهانی می‌شود که جز پشیمانی و حسرت ثمره دیگری نخواهد داشت. 

امیدوارم باعث بشه بیشتر مراقب اعمالم باشم وخدا روفراموش نکنم       

من هم قبرپیش خریدکردم دوطبقه البته گفتم هردوطبقه اش مال خودم کسی نیاد لباس آخرت هم دارم کارت اهداءعضوهم دارم وصیت کروم بعدش هم ببرنم دانشگاه برای تشریح دانشجوهامعلوم نیست تکلیفم چیه

عزیزم به جای این کار بیهوده که ثواب هم نداره آخه  کسی به این نوشته دقتی نمیکنه. اون دنیا پرونده عمل ما بسته میشه تنها خیری که اون دنیا دست ما رو میگیره ابن که کاری کنیم که حسنات اش بعد از مرگ هم ادامه داشته باشه حتی روایات هم داریم می تونید مثلا زمینی تو روستا دور افتاده آباد کنید که مسجد بشه توش هر نمازی خونده بشه ثواب اش میرسه، یا امام زاده روستا دور افتاده ای رو به کتاب قرآن چیزی مجهز کنی این دسته از اعمال

آرزو مو زندگی می کنم😍خدایا شکر😍
عزیزم به جای این کار بیهوده که ثواب هم نداره آخه  کسی به این نوشته دقتی نمیکنه. اون دنیا پرونده ...

عزیزدلم تاجایی که بتونم این صدقه های جاریه روانجام میدم ولی به نظرم این که کسی متنی رو روی سنگی ببینه وبه فکر فرو بره هم یک نوع صدقه جاریست

عزیزدلم تاجایی که بتونم این صدقه های جاریه روانجام میدم ولی به نظرم این که کسی متنی رو روی سنگی ببین ...

من چون خودم گاهی شعرا رو میخونم میگم شاید شده تعداد اندکی شعر رو خوندن