2777
2789
عنوان

پزشکی قبول شدم ولی بابام نمیزاره😭

7300 بازدید | 106 پست

من تو سختترین شرایط بدون هیچ امکاناتی درس خوندم حتی از بابام پول کتابم نگرفتم و پی دی اف کتابارو خوندم و چشام کلی ضعیف شد. افسردگی گرفتم ولی باز ادامه دادم حتی پول نخواستم که برم پیش یه روانشناس. انقد یه جا نشستم و درس خوندم که چاق شدم زشت شدم عینکی شدم کلی جوش زدم و ریزش مو گرفتم. با کلی بدبختی تونستم رشته ای که همیشه آرزوشو داشتمو قبول شم ولی شهریه پرداز شهر دیگه قبول شدم💔💔🥲

با کلی اصرار، بابام برد ثبت نام اولیمو مهرماه انجام دادیم حالا کلاسا ۱-۲هفته دیگه شروع میشه و بابام افتاده رو دور ناله کردن و سرزنش کردنِ من که من پول از کجا بیارم و تو لیاقت نداشتی روزانه قبول بشی و از این حرفا😭میدونم یکم سختش میشه شهریه بده ولی میتونه بده فقط منو عذاب میده استرس میده پیش همه سرزنشم میکنه😪صبح تا شب به این فکر میکنم که چیکار کنم حداقل خرج روزانمو خودم دربیارم ولی هیچی به ذهنم نمیاد. انقد فکر کردم که دیگه سرم داره منفجر میشه نمیدونم چه غلطی بکنم🥲تو روخدا اگه پیشنهادی دارین بدین

خیلی سردرگمم و تحت فشارم

عاشق فوتبالم و از بچه ها متنفرم:|

حیفه بخدا حتما برو. راضیش کن 

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعدا که اِنءشااَلله پولدارشدی همه پولاشو میدی الان به خودت استرس نده

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

کاش میتونستم طلاهام رو بهت بدم درس بخونی

طلاهام چه به دردم میخورن آخه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

سلام خانم دکتر 

لولا بهت تبریک بسیار خوشحال شدم ک تلاش هات نتیجه داده.دوما سخت نگیر ازش تشکر کن تا دلگرم بشه بگو فارغ التحصیل شدم بهت برمیگردونم

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .