2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر چقد درگیرش بودید اذیتتون میکرد؟

نزدیک دوسال درگیرش بودم 

اره سه ماهش رو خیلی اذیت شدم شاید بدترین دوران زندگیم بود 

چون حتی یه لیوان اب نمیتونستم بخورم باید قطره ای اب میخوردم غذا هم باید سوپ میخوردم که خیلی اروم میخوردم جوری که دلم برای نون خالی تنگ شده بود 

و راه رفتن برام مشکل شده بود دو قدم راه میرفتم خسته میشدم و حتی اگه مینشستم هم برام خسته کننده بود همش باید دراز میکشیدم 

اره مال قبلا بود خداروشکر 

میشه ی کم از اون روزا بگی چند مدت طول کشید 

چ طوری سر کردی؟ 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خوب شدید؟چطوره این مریضی؟

تو اینترنت بزن زونا شدید برات عکسشو میاره من کل بدنم داشت حتی مخرج  و چشمم و رو کله کف پا 

بعد درد شدیدی که هر لحظه تو استخوان بود سوزش شدید انگار ابچوش ریخته روت  خارش هر ۳۰ دقیقه مسکن قوی میخوردم بیمارستان هم بستری نکرد دوران کرونا بود دکترا همه فراری بود حتی درست ماینه نمیکردن دیگه در بستر مرگ رفتیم پیش دکتر هر لحظه زجر بود از خدا خواهش میکردم بکشه منو دو هفته بود ولی یک عمر گذشت خدا سلامتی بده بهمون همیشه

یا علی