2777
2789

منطقی بگو کسی که تو این مدت کم بخونه میتونع؟

قبلش نخوندش از تنبلی نبوده یسری اتفاقای بد براش افتاده

کاربری قبلی همون خوشگله 😂😂 این هشتمین کاربری بنده هست !به شدت وابسته به این سایتم😪به شدت خودمو میدوستم 😂😁ان مع العسر یسرا❤بین شب بوها نرو سوتفاهم میشود/عطر آغوش تو اول، یاس دوم میشود/در میان دست هایت رازقی ها را نگیر/عطر این گل بین انگشتان تو گم میشود/سیب لبهای تو در بین بهشت صورتت/در فریب عشق دارد مثل گندم میشود/در شکفتن خوب میدانم ک در یک باغ هم/عاقبت لبخند زیبای تو چندم میشود!/خنده ات در بین این گل بوته های رز عزیز/موجب دشواری تشخیص مردم میشود/لاله های واژگون را توی دستت دیدم و/در سر من جامهای می، تجسم میشود/بین آغوشت هزاران سال باید خواب رفت/ شانه هایت رفته رفته مثل یک خم میشود. #بی_مخاطب.این آدم ویران شده از دور قشنگ است :)            مامانی مگر با خود نگفتی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان دوازدهمم و با اینکه سه ساله زیست جز دروس مدرسه ام هست و امسال هم شروع کردم به تست زدن...

ولی بازم اصلا توش قوی نیستم به شدت ضعیفم

امتحانات مدرسه رو حتی پاس هم نمیتونم بشم

تست هم اصلا نمیتونم بزنم

در صورتی که بقیه نمراتم ۲۰ ، ۱۹ اینطوریاس مثلا ریاضیم و فیزیک و شیمی خیلی بهتره تا زیست 

واقعا نمیدونم چیکار کنم

تو دوره راهنمایی و دبیرستان برا قبولی در دندان پزشکی روز های مدرسه چن ساعت درس بخونیم همچنین روز های ...

برای رشته تجربی باید نکره هاتون خوب باشن در راهنمایی...دبیرستان هم از ساعت پایین شروع کنید کم کم بالا بیارید ....مهم کیفیت هست نه رمان 

👩‍❤️‍👨❤️....دانشجو پزشکی )
من الان دوازدهمم و با اینکه سه ساله زیست جز دروس مدرسه ام هست و امسال هم شروع کردم به تست زدن... ول ...

برای زیست اول متن کتاب رو دقیق برسی کن بار اول بار دوم باز برسی کن هر چند بار که نیاز تا زمانی که بلد باشی نکات رو توضیح بدی به تنهایی و بعد تست آموزشی بزن دقیق پاسخ نامه رو چک کن و نکات رو در داخل کتاب یاداشت کن ...و فرداش از اون مبحث تست بزن ..

برای زیست اول متن کتاب رو دقیق برسی کن بار اول بار دوم باز برسی کن هر چند بار که نیاز تا زمانی که بل ...

زیست برای من انگار طلسم شده

هر کاری میکنم بازم نمیتونم به سوالای معلم جواب بدم🤧

نمیدونم بقیه چطوری میخونن

منطقی بگو کسی که تو این مدت کم بخونه میتونع؟ قبلش نخوندش از تنبلی نبوده یسری اتفاقای بد براش افت ...

بله هیچ روزی دیر نیست چون تو داری برای آینده تلاش میکنی و آرزو هات فقط کافیه دیگه تنبلی نکنی و شروع کنی 

زیست برای من انگار طلسم شده هر کاری میکنم بازم نمیتونم به سوالای معلم جواب بدم🤧 نمیدونم بقیه چطور ...

تلاش کن امتحان کن