2777
2789
چیکار میکردم..بهش نشون میدادم دوباره حاشا میکرد که این گوشی دوستم هست که جا گذاشته

حق می دم بهت

میدونم چه حالی داری عزیزم

موندی چکاری درسته چکاری غلط

زندگیت رو دوست داری شوهرت رو دوست داری

اگه ارزش داره بجنگ وگرنه رهاش کن بره دنبال لیاقتش

هر چیزی اولش سخته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا ازش یه ویس پیدا می کردی توی گوشی صداش رو در نیار ویس رو بفرست برای خودت یا پخشش کن و با گوشی خو ...

نه ویس اصلا توش نبود تو اینیستا واستاپ و..هیچ پیام رسانی نیستند فقط زنگ و پیام معمولی

ببین خواهر من اگه زندگیت رو میخوای که برو شکایت کن رسمی و قانونی هیچی هم به هیچکس نگو تا روز دادگا ...

میگه خطی که دست زنه هست به نام شوهر اسیه اینجوری خیلی سخت میتونه ثابت کنه

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

عزیزم مهریت چقدره؟

بببین چی میگم بهت

اول میری مهریتو میزاری اجرا

ساکت میشینی تا دادخواست برسع، دست شوهرت

بعد تو این مدت میری همزمان شکایت میکنی از شوهرت و زنه

باید بجنگی وگرنه باختیااا

💙Akıl unutur ama kalp unutmaz

اول یه درس حسابی به شوهرت بده حالش گرفته بشه 

زنه رو لو بده مگه نمیگی متاهله برو به شوهرش بگو با مدرک 

جات بودم دوتاشونو تیکه پاره میکردم

خونه رو مرتب کردم! حالا تنها چیزی که اینجا بهم ریخته اس،منم! :) 
ببین عزیزم حق دادنی نیست گرفتنیه چند وقتی یک بار گرد و خاک به پا کردی و باز نشستی سر جات یا رومی ر ...

چجوری در بیارم??شوهرم پولداره ..از نظر مالی همه چی داره چند تا خونه دوتا ماشین مغازه و...پیش همه عزیزه از بس خوش برخورده..همه دوستش دارن...فقط این یک مورد همه خوبی هاش رو خاکستر کرد

برو آبروی نداشته ی اون زنیکه هرزه رو بریز داد و بیداد را بنداز پدر و برادر و شوهرشو بکش وسط

نمیدونم کیه..هیچ ردی ازش ندارم..حتی سیم کارتی که تو دستش هست به نام شوهرم هست

شرایطش رو ندارم

بمیرم برای دلت...می دونم چه حالی داری من یه مدت کوتاه به شوهرم شک کرده بودم وچیزی برام ثابت نشد حالم عین عزیز مرده هابود داشتم دق میکردم خدا به داد دلت برسه عزیزم خواهره گلم تنهاراهی که دردتوکمترمیکنه اینه که شوهرتو ندید بگیری عین یکی ازخانومای نی نی سایت که میگفت شوهرمو مثه گربه دم خونم میبینم که میاد غذاشومیخوره میره.سعی کن همه احساس وتوجهت اول به خودت بعدم به پسرت ابرازکنی.اینجورمردا لیاقته فرشته هایی که دارن رونمی دونن.خدا لعنت کنه زن هایی رو که خونه همجنس خودشونو خراب میکنن آخه بگوبدبخت این که به زن وبچه رسمی وقانونیش وفانکرده به تومیکنه؟امیدوارم شوهرت به دردی گرفتارشه که بفهمه از آه تو بوده

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
دیگه همه راه رو رفتم نشد که نشد چجوری بجنگم?

من فقط دیدم گفتین پیام دادی به خانمه ،اون هم تهدید کرده و شما بی خیال شدی و کنار کشیدی ،همین

این که راهی نبوده که باید میرفتی عزیز من

قانونی و رسمی شکایت کن از همسرت و اون خانوم 

دوم مهر و نفقه رو بزار اجرا که بدونه قصدت جدی هست برای رفتن و جدایی ،چون هیچ تضمینی نداده و درست نشده شوهرت 

یک روز وقت بزار و برو پیش یک وکیل ،قضیه رو تعریف کن و راهنمایی بخواه

تا هر وقت دست روی دست بزاری همینه 

اون زن هم دروغ گفته ،حرف که باد هواست 

روزی رو ببین و تجسم کن که هم اون هم همسرت از ترس شلاق و زندان بیفتن روی پات که پس بگیری شکایت رو

روزی رو ببین که اون هم زندگیش پر از تشنج بشه و یک روز خوش نداشته باشه با شوهر ش

چرا تو فقط زجر بکشی؟

زندگی رو زهر بکن به هر دوی اون ها

حتی همسر اون خانم که سرش رو کرده زیر برف و از زندگیش بی خبره

بزاربدونه باکی طرفه