2777
2789
نمیدونم کیه..هیچ ردی ازش ندارم..حتی سیم کارتی که تو دستش هست به نام شوهرم هست

اول بی سر و صدا مهریه تو بزار اجرا. باید اون محضری بری که عقد کردی

بعد شکایت کن خودشون میدونن چیکار کنن خطاشونو کنترل میکنن

گه خورده هرزه تورو تهدید کرده. مگه شهر هرته؟

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم برای دلت...می دونم چه حالی داری من یه مدت کوتاه به شوهرم شک کرده بودم وچیزی برام ثابت نشد حالم ...

ممنون عزیزم..خوش به حال اون خانم که حداقل تونست شوهرش رو نادید بگیره تونست کنار بیاد..خیلی سعی کردم فراموشش کنم انگار نمیتونم 20سال باهاش زندگی کردم 

هعی خدا چقد دلم برا همجنسام ک خیانت بهشون میشه میسوزه!خیانت خیلی وحشتناکه،خیلی دردداره،از مرگ هم بدتره واقعن  

چرا انقد مظلومی؟چرا میخای دو دستی زندگیتو تقدیم یه زن بی بندو بار کنی؟به فکرخودت نیستی؟!باشه، حداقل به فکر بچه هات باش!اونا چه گناهی کردن؟!

چرا زنه رو یه تحدید درست و حسابی نمیکنی؟اون حروم زادع رو ک میگه ادم میفرستم ی بلایی سرت بیارن ندونی کجایی!!!!

خدایا وقحات تا چع حددد!

واقعن من بجای تو بودم،یه بلایی سر اون زنه هرزه میاوردم که کار و بار دستش بیاد،مگه برادر نداری؟

خدایا شوهرت چقدددد احمقه!!!!هه متنفرم از همچین مردایی قدر زن خودشونو نمیدونن

میرن میچسبن ب زنای هرزه،لطفن ساکت نشین😏برادری پدری عموی برادر شوهری چیزی نداری ک بهششش بگی؟

خودتو نجات بده

یک عدد دختر زبروزرنگم

بعد شکایتت نمون خونه دست بچه هارو بگیر برو خونه پدرت

ببار رفتم خونه پدرم قهر اومد اونجا چنان ابروریزی کرد که باعث گریه مادرم شد به مادرم گفت حق نداری زنم رو نگه داری دفعه دیگه خونتون رو اتش میزنم طلاقش هم نمیدم

الهی خدا بهت ارامش بده.نمیتونی اون خانم را پیدا کنی و تهدیدش کنی که دست برداره.یا با پدرشوهر یا براد ...

همشون بهم میگن سکوت کن..ژنه خودش میره تو بشین سر زندگیت

ممنون عزیزم..خوش به حال اون خانم که حداقل تونست شوهرش رو نادید بگیره تونست کنار بیاد..خیلی سعی کردم ...

خوندم که خیلی ازخانوما بهت گفتن بجنگ و نزار زندگیت خراب شه خیلیم باهاشون موافقم ولی تنها راه  حل پیداکردنه اون زنه.برادری پدری کسی رونداری که بزاری بپای شوهرت؟

ازیه جهت با بی خیالی زدن خودت ممکنه اون زن طلاق بگیره وشوهرتو مجبور به طلاق باتوبکنه وبدتر میشه واسه توکه شرایط طلاق نداری.راستش یکی ازدوستای صمیمیم شوهرش بایه زن متأهل دوست شد اون زنه طلاق گرفت اومد شد صیغه شوهره دوستم ولی شوهرش علنی نکرده اماتقریبا همه فهمیدن فقط اون زنشو طلاق نمیده چون بد دله اما خیلیای دیگه طلاق میدنو میرن.من جای تو بودم میشدم آتیش می‌ریختم رو سره شوهرم واون زنه‌.کم نیار قوی باش بخاطره بچه هات نباید بزاری زندگیت خراب شه.اسم اون زنو نمیدونی؟

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....