2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰ سیسی؟؟؟

نه بابا فک نکنم ده باشه حداکثر ۵ میشه

چون اموکسی آنتی بیوتیک قویی هس

بیشتر از دوره درمانش نده

دختر من یمدت خیلی مریض شد چنددوره اموکسی میدادم اصلا انگار نه انگار...زد آنزیم کبدش رف بالا،درعین حال ک قویه خیلیم مضره

خدایا هیچوقت تنهامون نزار..

تو اینستا دیدم یکی اینو داده کله بدن بچش کهیر زده بود آلرژی داشت من دیگه ترسیدم ن آموکسی میدم ن سفیکسیم اینا فقط مواظبشم  سرما نخوره بخوره هم تا وقتی غذا میخوره شدید نیس دکتر نمیبرم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
تو اینستا دیدم یکی اینو داده کله بدن بچش کهیر زده بود آلرژی داشت من دیگه ترسیدم ن آموکسی میدم ن سفیک ...

بهترین کار👌

تاجایی ک شدید نیس دکتر نبرین و دارو ندین.

بدنش هم عادت میکنه هم ضعیف میشه تا دارو نرسه خوب نمیشه

خدایا هیچوقت تنهامون نزار..
بهترین کار👌 تاجایی ک شدید نیس دکتر نبرین و دارو ندین. بدنش هم عادت میکنه هم ضعیف میشه تا دارو نرس ...

من اطلاع نداشتم بردم دکتر سفیکسیم داد بهتر نشد افتاد اسهال الان ۵ ماهه به زور خوب شده دور مقعدش و زیر گردنش کلا جوش زد این نظر و تجربه منه با بقیه کاری ندارم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم