2777
2789
عنوان

تا چه حد حق با منه؟

270 بازدید | 30 پست

من نیت کردم به جای اعتکاف سه روز تو خونه روزه بگیرم 

شب قبلش از سرکار اومدم. شوهرم گفت برادرشوهر بزرگم میخواد شام بگیره خونه مامان دورهم جمع بشیم برای ناهار 

گفتم من نیت سه روز روزه کردم اما فکر هامو می‌کنم و ازش پرسیدم روزه ام رو بخورم؟ گف خودت میدونی 

بعد گفت تو روزه ات بگیر من میرم 

گفتم بدون من میخوای بری اونجا؟ گفت آره گفتم نه گفت خوب پس میگم ناهارشونو که خوردن ما میایم. این تا اینجا فرداش بادو بغ و عصبانی با من حرف نمی‌زنه که چرا نزاشتی من تنها برم خونه مامانم.

آخه من دوست دارم باهم بریم. کجا پاشه وقتی همه جمعن تنها بره آخه! 

منم با زبان روزه می‌رفتم بد بود... 

افطار که کردم رفتیم اونجا همه طلبکار بدترین بی احترامی ها را مامانش به من کرده.. 

خب میتونست شوهرم  اول با من هماهنگ بشه ببینه میتونم بیام یا نه بعد جواب اوکی بدا بهشون  بعد بگه مهمونیشون را اگه ممکن شب بندازن که ملهم بتونیم بیاییم.

من را از خودش و خانوادش جدا می‌بینه خسته شدم دیگه 

میگه بخاطر تو مهمونیشون رو تغییر بدن میگم اگه میخواد همه دورهم جمع بشن چرا که نه!؟ 

سر این موضوع از چشمم افتاد. اینقدر من رو دوست نداره که حاضر تنهایی پاشه بره اونجا برای ناهار اونم وقتی داداش و زن داداشش هستند! باباش میگفت اون روزه بود تو می اومدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم میزاشتم بره چه اشکالی داره گاهی تنهابره خودتم میتونستی بری بنظرمن سخت گرفتی

نه سخت نگرفتم من حرفم اینه که من رو آدم حساب نکرده. نباید سرخود خودش،را راضی نشون میداد و می‌گفت باشه 

بنظر من اگه نمیخواستین روزه تونو بشکنین باید همراه همسرتون میرفتین حد اقل کنارشون بودین خب چیزی هم نمیخوردین چه عیبی داشت من بودم میرفتم

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝