2777
2789
عنوان

تا چه حد حق با منه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها که گاهی،میره اما الان مهمونی بود! 

بیشتر مردا عاشق مهمونی هستن عاشق غذا خوردن و تفریح توی مهمونی ها مخصوصا فامیل خودشون هر وقت دعوتتون کردن برین سعی کنین در کنار هم و از جمع لذت ببرین

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

بنظر من اگه نمیخواستین روزه تونو بشکنین باید همراه همسرتون میرفتین حد اقل کنارشون بودین خب چیزی هم ن ...

من گفتم شاید زشت باشه زبون روزه برم اونجا. اونجوری هم یه جور دیگه برام حرف در میاوردن 

مشکل اینه که دعواهای ما همیشه برای همین چیزهاس

این مشکل اکثرا دارن 

قرار بود برا روز پدر بریم خونه بابام اینا ولی برا شوهرم کار پیش اومد و نشد بریم ساعت ۹ شب گف آجیم زنگ زده میگه برا شام بیاین اونجا گفتم چون خونه بابام نرفتیم اونجا هم نمیام گفت پس اگه میخوای تو برو خونه بابات منم میرم خونه آجیم😐منم قبول نکردم خلاصه اون شب کلی اخم و تخم کردیم برا همو تموم شد 

بیشتر مردا عاشق مهمونی هستن عاشق غذا خوردن و تفریح توی مهمونی ها مخصوصا فامیل خودشون هر وقت دعوتتون ...

من مشکلی نداشتم با رفتن حتی روزه اما خودش نمی‌خواست  روزه ام بیام اونجا 

من گفتم شاید زشت باشه زبون روزه برم اونجا. اونجوری هم یه جور دیگه برام حرف در میاوردن 

اصلا اینهمه روز خدا خب روزتو میشکستی یه روز دیگه میگرفتی دل شوهرت بشکنه و زندگیت دعوا وقهر بشه که بیشتر گناهه 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

این حجم از خودخودهی توی زندگی مشترک خوب نیست.  

هیچ اشکالی هم نداره گاهی اوقات تنهایی بره خونه مامانش وقتی تو شرایط رفتن رو نداری.  

از سر تجربه میگم خیلی سفت بگیریی تو رندگی سفت میخوری.  گاهی اوقات انعطاف پذیر و نرم باش با ناز زنانه قلب شوهرت رو تسخیر کن و براش عزیز باشه نه اینکه سفت باشی و سخت.  و شوهرت احساس کنه میخوای بین اون و خانوادش دیوار بکشی

حالااگربرعکس بودهم همین عقیده روداشتی شوهرت نمیومدتونمیرفتی مامانت دعوتت کرده بودحالاروزه بودی می‌رف ...

من با رفتن با زبون روزه هم مشکلی نداشتم اون مشکل داشت میخواست تنها بره من دوست نداشتم احساس می‌کردم اینقدر بی انصاف که من رو تنها بزاره و بره خونه مامانش 

من اگه بودم ناراحت نمی‌شدم 

روزه قضا دارم دوماه دیگه هم ماه رمضانه

حالا چند روز بعد میگرفتی کو تا ماه رمضون .دوماه مونده . اینجور وقتا با همسرت راه بیا مطمئن باش بهتره . اتفاقا همسایه من روزه بود مادرشوهرش اومد خونه شون روزه شو شکست الانم نه بحثی هست نه چیزی. شوهرت شما گفتی بدون من نرو نرفته اما ازون ور ناراحت شده  توی جمع  خانواده ش نبوده کااااااااش خانواده شوهر منم اهل جمع شدن ومهمونی رفتن و مهمونی دادن بودن کلا منظورم اینه از دل شوهرت دربیار حیفه