2777
2789

زن فعلی عموم خیلی بدش میاد که زن سابق عموم میاد 

بعداز طلاق فوری رفت زن ینفر دیگه شد بعد از اونم جداشده 

حالا مراسم ختم یا عروسی هرچی داریم این پامیشه با مادرش میاد بدون اینکه بهش بگیم فامیلم نیستیم 

واقعا بعضیا چرا بعداز طلاق از زندگی قبلی بیرون نمیکشن 

من خودمم جداشد یبار ولی با وجود اینکه همسرسابقم فامیله هرجا اونا باشن شرکت نمیکنم 

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴

از کجا از مکان و زمان عروسی و اینا باخبر میشه وقتی فامیلتونم نیست؟

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه بزرگتر مثل مادر بزرگی چیزی بره بهش بگه ممنون ولی دیگه نیا واسه خودت بده حرف درمیاد واست. 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
از کجا از مکان و زمان عروسی و اینا باخبر میشه وقتی فامیلتونم نیست؟

شهر کوچیکه   اعلامیه میزنن

بعد فامیل دور یکی از اشناهامونه 

بنظرم عمت یا مامان بزرگت دعوتش میکنن!

آره یکی بهش خبر میده یا دعوت میکنه وگرنه خیلی باید پررو باشه این مدلی میاد😐😂🤦🏼‍♀️

گر نکوبی شیشه ی غم را به سنگ / هفت رنگش می شود هفتاد رنگ 

یبار تو جمع بهش بگید کی تو رو دعوت کرده اومدی بذار ضایع بشه 

هربار حضور اون تو یک مجلس مطمئن دوماه خونت عموت جنگ و دعوا میندازه فضا رو متشنج میکنه

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
شهر کوچیکه   اعلامیه میزنن بعد فامیل دور یکی از اشناهامونه

یه بار تو روش وایستین بگین کی شمارو دعوت کرد

حالا برا عروسی بگین بهتره 

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...
اول که جو میگیرتشون کوتاه نمیان سر هیچ و پوچ جدا میشن بعدش سرشون عقل میاد که دیر شده دل خوشی شونم هم ...

من نمیدونم ولی عموم میگفت قبل طلاقشون این زن  باینفر دیگس 

خب عروسی که بدون دعوت نمیره قطعا ختمم حتما به احترام صاحب مجلس که قبلا سلام علیک داشتن میره بنظرم حساسین شما 

واینکه شمامیگی اونا میرن جایی من شرکت نمیکنم بنظرم کار شمام اشتباهه انکار هنوز کنارنیومدین باقضیه و عادی رفتار نمیکنین

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...