2777
2789
عنوان

دخترم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 8585 بازدید | 118 پست
ممنونم سلامت باشین میشه بپرسم چطور با هم آشنا شدین؟ البته اگه یادآوری خاطرات حالتون رو بد نکنه

تو دانشگاه همکلاس بودیم

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
تو دانشگاه همکلاس بودیم

امیدوارم این پیام رو ببینین☘️

اقای x ، شما و پدرم تنها دلیلی هستین که اندازه ی یه کم که شده باور داشته باشم که تو دنیا «مرد واقعی» هست،جالبه که رشتتون هم یکیه:)) ؛ هنوز سنی ندارم تازه اول جوونیمه،ولی به عنوان خواهر کوچیکترتون از ته دل میگم

دخترتون خیلی خوشبخته که پدری مثل شما داره،و قطعا همسرتون هم مثل خودتون «انسان» بودن، مرسی که عشق واقعیو زنده نگه داشتین🌱

هم خودتون و هم عشقتون کمیابه الان،قدر خودتونو بدونین 

ان شا ا.. سایتون مستدام باشه و دخترتون هم یه دختر قوی و موفق ،و فرزند صالحی میشه واستون.

براتون ارامش و حال خوب رو ارزو میکنم ، هر جا که هستین✨🌺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امیدوارم این پیام رو ببینین☘️ اقای x ، شما و پدرم تنها دلیلی هستین که اندازه ی یه کم که شده باور دا ...

خیلی ممنوننم بابت این پیامی که دادید خیلی خوشحالم کرد از خوندنش حالم خوب شد ممنون خواهر🙏🙏🙏💐💐💐💐

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
خدا رفتگانتو بیامرزه من خودم مادرم سر زایمانم فوت شد بدون مادر بزرگ شدم دخترمم سرنوشت خودمو داره نه ...

انشاءالله خدادخترتونوحفظ کنه براتون 🌹

روح همسرتون شاد

من خودم دخترموچندروزبعدتولدازدست دادم میدونم خیلی سخته

ولی بلاخره روزی دخترتون ازدواج میکنه وشماتنهامیشین بهتره ی کیس مناسب برای ازدواج پیداکنیدهمه ی نامادری هاکه بدنیستن اونجوری زندگیتونم شادترمیشه 

شرحی زحال وحالی زشرح نیست...🌻
انشاءالله خدادخترتونوحفظ کنه براتون 🌹 روح همسرتون شاد من خودم دخترموچندروزبعدتولدازدست دادم میدون ...

آخییی فرشته کوچولو ناراحت شدم 💔💔حقیقتش من حتی دوست ندارم برل دخترم پرستار بگیریم نامادری جای خود داره دیگه هیچوقت قصد ازدواج ندارم چون فکر مبکنم وقتی همیشه همسرمو تصور کنم به اون خانمم ظلم میشه هیچکس نمیتونه جاشو بگیره

آخییی فرشته کوچولو ناراحت شدم 💔💔حقیقتش من حتی دوست ندارم برل دخترم پرستار بگیریم نامادری جای خود د ...

درسته حق دارین من ک بااین امیددارم میگذرونم که اون دنیابرادخترم مادری کنم همه میگن بازم بچه دارمیشی امانمیدونن ک یکی دیگ جای دخترمونمیگیره

شرحی زحال وحالی زشرح نیست...🌻
درسته حق دارین من ک بااین امیددارم میگذرونم که اون دنیابرادخترم مادری کنم همه میگن بازم بچه دارمیشی ...

داغ سنگینیه امیدوارم خدا به دل شمام آرامش بده

خدا رفتگانتو بیامرزه من خودم مادرم سر زایمانم فوت شد بدون مادر بزرگ شدم دخترمم سرنوشت خودمو داره نه ...

چقددددد خوبه که انقدددد وفادار خانمتون هستین با اینکه فوت شدن 😔 و اینکه پدر خییییلی خوبی هستین

منم از بچگی پدرمادرم جدا شدن و منو ول کردن عموم سرپرستیمو قبول کرد با هزار بدبختی بزرگ شدم 

عمو اسمش روشه عین شمر بود 

لطفا خیییییلی هوای دخترتونو داشته باشین

چقددددد خوبه که انقدددد وفادار خانمتون هستین با اینکه فوت شدن 😔 و اینکه پدر خییییلی خوبی هستین منم ...

همسرم همه زندگیم بود خیلی سخته بعد اون زندگی کردن ولی بخاطر دخترم مجبورم که قوی باشم 

واقعا متاسفم شمام کودکی سختی داشتید امیدوارم از این به بعد خوشبخت باشید

همسرم همه زندگیم بود خیلی سخته بعد اون زندگی کردن ولی بخاطر دخترم مجبورم که قوی باشم  واقعا مت ...

نشد که نشد🖤

بعد از کودکی خییییلی پر از تنش و دعوا یه زندگی آرووم از خدا میخاستم که اونم نشد 

نمیدونم چرا خدا بندهاشو نمیبینه 

الانم بخاطر بچهام مجبورم زندگی کنم 

شوهر من سال اول ازدواجم با دوست صمیم بهم خیانت کردن و همینطور دوس دخترای مجردیش شدم یه مرده متحرک تو این زندگی 😔🖤💔 ۱۸ سال سوختم و از درون نابود شدم کاش پاهام توان رفتن داشت 

ببخش ناراحتتون کردم 

نشد که نشد🖤 بعد از کودکی خییییلی پر از تنش و دعوا یه زندگی آرووم از خدا میخاستم که اونم نشد  ...

واقعا ناراحت شدم زندگی کردن با همچین آدمایی خیلی سخته امیدوارم به آرامش برسید

😭😭😭

روحشون شاد 

مرد واقعی خیلی کمه خدا خودتونو گل دخترتون رو حفظ کنه

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤 من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم 👫پلیس گوگولی من👫 خدایا از این عشق

😭😭😭 روحشون شاد  مرد واقعی خیلی کمه خدا خودتونو گل دخترتون رو حفظ کنه

خدا رفتگانتو بیامرزه 

ممنون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 11 ساعت پیش